Звезди : Горещи новини11 СЕПТЕМВРИ 2016

Светата Троица: Линда, Кристи и Наоми се събраха след десетилетие

Супремоделите позират рамо до рамо в благотворителна инициатива

Супермоделите Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл се събират за първи път след цяло десетилетие.

Трите грации позират рамо до рамо за кампанията за #knotonmyplanet, чиято цел е да се повиши информираността за геноцида на слоновете.

Трите са познати през 90-те години като Светата Троица на модните икони. С безброй кампании, корици за Vogue и фотосесии за Патрик Демаршелие, Питър Линдберг и Стивън Мейзъл, те вдигат летвата за следващото поколение модели. Днес модните легенди се събират за първи път от десет години насам с отбора-мечта Патрик ДеМаршелие, Карлийн Серлин ДуДудзел и Ориби.

TRINITY

“Всички бяха там: Патрик, Ориби, Карлийн. Беше сякаш не е минало времето”, заяви Линда Еванджелиста за списание V. “Някой каза нещо в някакъв момент и Наоми избухна в смях, чак до сълзи. Беше толкова забавно, и то съвсем естествено. Почувствах ги като семейство”.

Идеята за изображението идва на агента на Линда в DNA, Дейвид Бонуври, който е бил един от организаторите на кампанията по #KnotOnMyPlanet. Той обяснява, че снимката е нещо повече от една среща на епични модели. Той подчертава, че става дума за самия център на модната индустрия, и колко далеч са готови да стигнат нейните лидери, когато застават зад една кауза.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка