Случаят “бременна и в центъра на вниманието”

“Бременността не е най-важното нещо, което се случва по света.”

Случаят "бременна и в центъра на вниманието"

Заради коронавируса или не, сега много звезди са в очакване да станат родители. Но това ли е темата, на която трябва да обърнем внимание?

“Бременността (ми) не е най-важното нещо, което се случва по света сега. Хората загубиха живота си заради коронавируса и все още това продължава да е нашата реалност.”

Тези думи са на Джиджи Хадид, която използва последния си разговор на живо в Инстаграм, за да адресира въпроса за бременността си. Въпреки че тя като много други звезди, в момента преминава през такъв важен житейски момент, който внася радост в цялото семейство, а и в домовете на почитателите им, тя избира да запази по-голямата част от този 9-месечен период за себе си.

Защо? Защото бременността е нещо много лично и защото в момента по света има много важни проблеми, които заслужават повече внимание.

“Смятам, че присъствието ми в социалните медии трябва да се използва с цел да говоря по важните въпроси сега”, допълни Хадид, като адресира движението за борба с расизма в Америка.

И всъщност тя започва разговора с последователите си в Инстаграм точно за да насочи вниманието към нещо много далечно от темата за бременността си, но накрая фокусът отново падна върху онези няколко минути, в които тя показва нарастващото си коремче и разказва за преживяванията си като бъдеща майка.

С това, разбира се, не казваме, че една бременна жена не може да споделя за този специален за нея период и да се радва на прекрасното събитие, което е осенило нейното семейство. Точно обратното – независимо какво се случва по света, за нея и нейните близки вероятно няма по-важно нещо в такъв момент.

Но държим да отбележим, че никоя майка не е задължена да говори за това и няма нужда да го прави – независимо дали е Джиджи Хадид, Роми Стридж или Кейти Пери.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Арнолд Шварценегер се подложи на сърдечна операция
Горещи новини25 ОКТОМВРИ 2020

Арнолд Шварценегер се подложи на сърдечна операция

Операцията е преминала успешно

Хилари Дъф е бременна за трети път
Горещи новини25 ОКТОМВРИ 2020

Хилари Дъф е бременна за трети път

Бебе номер три е на път в семейството на Хилари и Матю

Арестуваха Явор Бахаров, след като нападна момиче на улицата
Горещи новини24 ОКТОМВРИ 2020

Явор Бахаров е осъден на година в затвора

Решението на съда бе оповестено снощи

Ан Хатауей си организира премиера за един с рокля от Ralph & Russo
Горещи новини24 ОКТОМВРИ 2020

Ан Хатауей си организира премиера за един с рокля от Ralph & Russo

Дори карантината не може да спре Ан!