Звезди : Горещи новини11 ЯНУАРИ 2018

Серина Уилямс на корицата на VOGUE с малката Алексис

Тенис звездата говори за усложненията след бременността и Големия шлем

Серина Уилямс стана майка преди няколко месеца и вече позира на корицата на сп. VOGUE с дъщеря си Алексис Олимпия Онахян.

Двете дами застават пред обектива на легендарния моден фотограф Марио Тестино. Присъствието на няколкомесечната Алексис във февруарския брой на Модната библия я прави най-младата звезда на корица за всички времена. Освен с малката си дъщеричка, Серина позира и със семейството си: съпруга си Алексис Оханян, сестра си Винъс и майка им.

Пред изданието тенис звездата разкрива, че е претърпяла няколко усложнения след раждането, което отлага и завръщането й в спорта за месец март. Серина разкрива, че й открили няколко малки съсирека в белите дробове. В следващите дни шевовете на тенисистката се отворили и лекарите открили голям хематом в корема. След няколкото операции тя се прибира вкъщи, но месец и половина не може да стане от леглото.

Тя обаче споделя, че няма търпение вече да стъпи на корта и е готова за нови победи. “Жените понякога ги учат да не мечтаят толкова, колкото мъжете. Много се радвам, че имам дъщеря, защото ще я науча, че наистина нищо няма лимит или рамки”, споделя Серина.

Уилямс споделя, че многократно се е притеснявала, че няма да бъде достатъчно добра майка и няма да се справи. Въпреки това, тя планира да предаде на дъщеря си силния си характер и борбеност. “Ако трябва да съм честна, има нещо много привлекателно в идеята да се преместя в Сан Франциско и просто да бъда майка. Но все още не. Може би това е ясно без да се казва, но все пак трябва да се каже по ясен начин: Абсолютно искам още титли от Големия шлем. Наясно съм с резултатите, за съжаление. Знае се, че гледам към 25, споделя тя, имайки предвид 25 титли от Големия Шлем, с което ще победи досегашния рекорд от 24.

Всички кадри може да видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Поли Генова с първи кадри с мъжа и детето си

Певицата най-сетне показа половинката си

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм: "Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си"

Майка и дизайнер с интервю за полското издание на списание Vogue

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон защити своите африкански корени

На събитието, което тя организира, за да събере средства за нуждаещите се в Африка, тя избра тоалет с препратка към родната си култура