Звезди : Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2018

Семейната идилия на Мариана Попова и Веселин Плачков

Актьорът промени и статуса си в социалните мрежи

В края на месец септември, Мариана Попова стана майка за втори път. Певицата вече има една дъщеря от предната си връзка с италианеца Ханес – осемгодишната Мария-Магдалена. Плачков също има дете от друга жена, като двете момичетата се разбират прекрасно. 

Мариана Попова сияе от щастие с бебето и приятелки

Актьорът сподели няколко кадъра в профила си в Facebook, като към тях написа “Семейство Плачкови”. Двамата с Мариана все още нямат сключен брак, върпеки че са сгодени от февруари месец тази година. Само преди дни пък Плачков промени статуса си на “сгоден”. Някои от феновете му се пошегуваха: “Еее, половин година след Мариана. Леко се мотаеш.

Въпреки спекулациите, че Веселин няма да присъства на раждането на дъщеря си, заради участието си в тв формата VIP Brother, актьорът успя да излезе от къщата и да сподели със своята любима този скъпоценен миг.

Мариана, Веселин и трите им момичета живят заедно и съдейки по кадрите – се разбират много добре. Вижте ги в галерията. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си "Apes" за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ариана Гранде с рекорд за първи път след Бийтълс

Певицата успя да постигне рекорд, който е правен преди единствено от Бийтълс през 1964 година. Новият й албум открадна най-високите места в Billboard.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Майли Сайръс щуро се забавлява

Певицата е известна с това, че обича да прави по някои щуро нещо от време на време. Сега е забелязана отново в забавна сцена.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.