Звезди : Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2018

Селма Блеър с тежка диагноза

Актрисата се бори с множествена склероза

В много личен пост, Селма разкри, че е диагностицирана с множествена склероза

Селма Блеър, която стана известна с ролята си в хитовия филм “Секс игри” от 1999 г., използва Instagram, за да сподели, че се бори с тежката диагноза множествена склероза и така да внесе повече светлина по проблем, за който не се говори много.

46-годишната актриса, която има зад гърба си един брак и едно дете, разкри, че благодарение на подкрепата на своите близки и роднини, е успяла да приеме заболяването си. Диагнозата й е била поставена в края на лятото.

Селма написа дълго, много лично и емоционално послание към всички свои фенове, с което обяви новината за сериозното автоимунно и хронично заболяване:

“Преди два дни бях в тази пробна. Изипитах такава благодарност, че реших да ви споделя всичко. Брилянтния дизайнер Allisa Wanson не просто създаде дрехите, които нося, но и ми помогна да ги облека, копче по копче, крачол по крачол.

Аз страдам от множествена склероза. 

Положението се влошава. Но по Божията воля и изключителното разбиране, проявено от моите продуценти, аз имам работа. Страхотна работа. И все пак аз съм неспособна. Понякога падам на земята. Изпускам някои неща. Паметта ми е мъглива. И въпреки че се смея, не знам как ще се справя с всичко това. Но ще дам най-доброто от себе си.”

Диагнозата си получих на 16 август и от тогава моите приятели и роднини ми оказват огромна подкрепа. Боря се с болестта и не е лесно. Особено в началото. Всичко, което искам да правя е да живея пълноценен живот – да си играя със сина си, да се разхождам и дори да яздя кон. Но всичко, което правя е да спя.

Чувствам се уморена постоянно. Спи ми се по цял ден.

Ако ме видите да изпускам нещо на улицата, чувствайте се свободни да ми помогнете. Защото може да ми отнеме цял ден да го вдигна.

От години усещах симптомите, но никога не ги приемах на сериозно, докато не паднах на улицата, мислейки си, че просто имам прищипан нерв. Сигурно страдам от това заболяване вече над 15 години и да бъда диагностицирана, свали огромен товар от плещите ми.”

Напоследък актрисата все по-често е засичана да се разхожда с близък или приятел под ръка, тъй като й е трудно да се движи сама. Освен това, през последните месеци Селма сподели няколко снимки, на които е със затворени очи или лежи на легло, защото умората от заболяването не й позволява да е активна.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи