Селена Гомес изгря на корицата на VOGUE

Певицата разкрива защо е изтрила Instagram-а си от телефона

Селена Гомес изгря за първи път на корицата на американския VOGUE – нещо, което развълнува особено много феновете й, тъй като досега поп лолитката е била лице единствено на бразилското издание.

През последните няколко години, Селена се превърна в любимка на модната индустрия – появи се като рекламно лице и на Louis Vuitton. Последно, Селена бе обявена за лице на Coach и слуховете бяха, че сделката е на стойност $10 милиона. Именно това е предизвикало екипа на VOGUE да избере изпълнителката за своята корица.

Пред изданието Гомес говори за депресията и последвалата рехабилитация в клиника, както и за това какво е да бъдеш най-следваното лице в Instagram. Певицата има 113 милиона последователи, но казва, че вече е изтрила приложението от телефона си. Защо?

“Веднага щом станах най-следвания човек в Instagram, откачих – казва тя. – Това бе станало твърде поглъщащо занимание за мен. Ставах и лягах с него. Бях пристрастена и виждах неща, които не исках да виждам, мислех за неща, за които не би трябвало да ми пука. Винаги се чувствам отвратително, след разглеждането на Instagram. Ето защо прехвърлих временно профила на друг“, казва Селена.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи