Звезди : Горещи новини07 НОЕМВРИ 2017

Сара Сампайо съди списание заради гола снимка

“Манекенките трябва да изискват уважение към себе си,” категорична е Сампайо

Португалският модел Сара Сампайо съди френското списание Lui, което публикувало нейна гола снимка на корицата си без съгласието й.

Красавицата обяснява на профила си в Instagram, че се е съгласила да участва в есенната фотосесия на списанието, но при условие, че няма напълно да се разголва. Накрая обаче резултатът е различен от договореното.

Как поддържа тялото си Сара Сампайо

Дори въпреки предупреждението ми, че не снимам топлес, върху мен бе оказван настойчив натиск. Постоянно ме питаха защо не искам да показвам зърната си или да демонстрирам гърдите си. През цялото време на фотосесията аз повтарях своите условия. Прикривах се както можех. Но накрая след фотосесията забелязах снимки с оголени части на моето тяло, които не исках да се показват и които попаднаха случайно в кадър. Помолих да ги махнат и ме увериха, че тези кадри няма да се използват. В крайна сметка списанието излъга и публикува корица с разголена моя гърда, която явно противоречеше на споразумението,” обяснява моделът в Instagram.

Португалската прелест Сара Сампайо изкушава за MAXIM

Сампайо призна, че това не е първият случай, в който върху нея се оказва натиск след отказа й да се разсъблича на фотосесиите. Тя допълва, че няма нищо против голите снимки в случай, че това е обмислена и творческа работа.

Изкусителният ангел Сара Сампайо остана без дрехи

“Манекенките трябва да изискват уважение към себе си. Ние имаме право на собствен избор и сами да се разпореждаме с телата и живота си,” категорична е Сампайо.

Вижте цялата фотосесия в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

Голди Хоун и Кърт Ръсел снимат "Коледните хроники" 2

Ще гледаме лентата на следващата Коледа

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

26-годишна Африканка стана "Мис Вселена"

Зозибини Тунзи от Южна Африка победи претендентки от 90 държави

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера