Риана е готова за деца от половинката си Хасан Джамил

Певицата е влюбена

Нещата между Риана и приятелят й Хасан Джамил стават все по-сериозни.

Малко след романтичната си почивка с приятеля си Хасан, Риана сподели пред медиите, че е истински влюбена в него и дори се надява да стане майка скоро.

Приятелите й също могат да потвърдят това и много от тях коментираха връзката им. “Хасан наистина разбира Рири и двамата си пасват перфектно. Тя осъзнава, че най-сетне е открила истинската любов в неговото лице. Връзката им е базирана на взаимно доверие и много смях – двамата се учат един от друг и се забавляват във всяка минута, в която са заедно”, разказаха някои от близките на певицата.

И въпреки че и двамата са готови да преминат на следващото ниво, никой от тях не бърза и не се притеснява как ще се случат нещата. Напротив, наслаждават се на времето заедно, както си проличава по снимките на влюбената двойка.

Близките на Хасан също коментираха отношенията им и казват, че чувствата са взаимни – той е луд по нея и прави всичко възможно, за да й го докаже.

Риана стана най-богата певица в класацията на Forbes

И Хасан, и Риана са заети с различни проекти и това понякога ги държи разделени за дълго време, но те съумяват да се справят.

Джамил идва от богато семейство, което държи фирмата на Toyota в Саудитска Арабия. Едновременно с това той поддържа благотворителна организация, която се занимава с развитието на обществото в Близкия Изток в социален, културен и икономически план.

Риана се превърна в първата жена със сделка с LVMH

Първите снимки от сватбата на Крис Прат и Катрин Шварценегер

Гуинет Полтроу не живее със съпруга си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2020

Хари и Меган разкриват още детайли за новия си живот

Признават, че промяната е трудна и за тях

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2020

Партито на Гуинет Полтроу с дрескод - без грим

На събитието присъстваха Деми Мур и Кейт Хъдсън

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно