Прощалното писмо на Честър Бенингтън до Крис Корнел

“Не мога да си представя света без теб.”

Вокалистът на Linkin Park Честър Бенингтън посегна на живота си навръх рождения ден на приятеля си Крис Корнел, който само преди два месеца издъхна по същия начин.

Изглежда приживе двамата са били доста близки приятели, тъй като в деня на смъртта на Корнел, Бенингтън пише разтърсващо писмо до него, а сега то излиза на бял свят. Ето какво пише Честър:

“Снощи сънувах “Бийтълс”. Събудих се под звуците на “Rocky Raccoon” в главата си и притесненото изражение на съпругата ми. Тя ми каза, че моят приятел е починал. Мислите за теб наводниха съзнанието ми и заплаках. Все още хлипам, от тъга и от благодарност, че съм споделили наистина специални моменти с теб и красивото ти семейство. Вдъхновил си ме за толкова много неща, за които не предполагаш. Талантът ти беше неподправен и ненадминат, гласът ти беше едновременно радост и болка, ярост и прошка, любов и мъка, всичко това обгърнато в едно. Предполагам, че точно това сме всички ние. Ти ми помогна да го разбера. Току-що гледах видео, на което ти изпълняваш “A Day In The Life” на “Бийтълс” и се сетих за съня си. Мисля си, че чрез него ти ми каза “сбогом” по твой начин. Не мога да си представя света без теб. Моля се да намериш мира в следващия живот. Изпращам любовта си към съпругата и децата ти и твоето семейство. Брагодаря ти, че ми позволи да бъда част от твоя живот.
С любов, Твоят приятел.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

Болестта вероятно е причина за депресивните епизоди на певицата

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години