Принц Хари се учи да танцува балет от децата

Хари стана майстор на плието.

Хари упражни своите бащински умения с най-малкия посетител на събитието.

Снимките, които публикуваха в Инстаграм профила си от събитието.

По време на последното си посещение за каузата YMCA South Ealing, свързана с психическото здраве, Хари си намери ново хоби – балета.

Вчера припц Хари посети центърът на YMCA South Ealing във връзка с една от каузите, с които е ангажиран. Отби се и в часа по балет на малките от Лондонския западен център. Покрай урока на 4-годишните деца, той също научи няколко танцувални движения.

За да се включи в тренировката, той застана в плие и се извиси на един крак… но малките определено го направиха по-добре от него.

В новият Инстаграм профил на Хари и Меган има публикация по повода със снимки от събитието. Там бяха цитирани и думите на принца във връзка с отношението му към каузата:

“Все още продължава да съществува стигмата около психическото здраве, но нека се опитаме да променим това. Нека не спираме да си напомняме, че няма нищо лошо в това да не се чувстваме добре, нека се вслушваме повече в думите на хората. Все пак, начинът, по който-мислим, определя как се държим, как се чувстваме и как се отнасяме с другите около нас.”

Принц Хари е прекрасен Insta-съпруг

Организацията е създадена през 2017 година от Кейт, Уилям и Хари и тримата активно се включват в нейното поддържане и популяризиране. Тя разпространяват повече информация по темата и предлага помощ на младите хора, които изпитват проблеми с психическото си здраве.

Хари и Меган си направиха Инстаграм профил

Тайното оръжие на Хари – половинката му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.