Звезди : Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2017

Принц Хари и Меган Маркъл на чаено парти при Кралицата

Годежът между двамата е въпрос на време

Принц Хари най-сетне представи своята приятелка Меган Маркъл на баба си Елизабет II. Двойката е била поканена на чаено парти в Бъкингамския дворец.

Преди почти година Хари издаде указ за неприкосновеността на личния си живот и оттогава кралските помощници са изключително предпазливи, когато коментират личния му живот. Но близки до двойката разкриват, че годежът между двамата не е въпрос на дали ще се случи, а кога. Единственото, което оставало, било одобрението на баба му.

Принц Хари с бъдещата тъща на Игрите на непобедимите

Срещата между актрисата и Кралицата умишлено е била неформална. Отчасти, за да не се притеснява Маркъл, тъй като все още не е свикнала с дворцовите порядки и отчасти, за да могат двете дами да поговорят на спокойствие, без излишна публичност. Чаеното парти се състояло в дневната стая на Елизабет II на първия етаж с изглед към градините на двореца. Тримата прекарали почти час в сладки приказки, наслаждавайки се на селекция от сандвичи, плодове и кифлички.

Вижте първата поява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка!

По-рано тази година Меган се срещна и с бащата на Хари и неговата съпруга – принц Чарлз и Камила. Запознати разкриват, че двамата били очаровани от актрисата-активист. Те дори споделили, че Маркъл е “много хубаво и приятно момиче”. Все още обаче не е ясно какво е мнението на кралица Елизабет II.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа