Звезди : Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2017

Принц Хари и Меган Маркъл на чаено парти при Кралицата

Годежът между двамата е въпрос на време

Принц Хари най-сетне представи своята приятелка Меган Маркъл на баба си Елизабет II. Двойката е била поканена на чаено парти в Бъкингамския дворец.

Преди почти година Хари издаде указ за неприкосновеността на личния си живот и оттогава кралските помощници са изключително предпазливи, когато коментират личния му живот. Но близки до двойката разкриват, че годежът между двамата не е въпрос на дали ще се случи, а кога. Единственото, което оставало, било одобрението на баба му.

Принц Хари с бъдещата тъща на Игрите на непобедимите

Срещата между актрисата и Кралицата умишлено е била неформална. Отчасти, за да не се притеснява Маркъл, тъй като все още не е свикнала с дворцовите порядки и отчасти, за да могат двете дами да поговорят на спокойствие, без излишна публичност. Чаеното парти се състояло в дневната стая на Елизабет II на първия етаж с изглед към градините на двореца. Тримата прекарали почти час в сладки приказки, наслаждавайки се на селекция от сандвичи, плодове и кифлички.

Вижте първата поява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка!

По-рано тази година Меган се срещна и с бащата на Хари и неговата съпруга – принц Чарлз и Камила. Запознати разкриват, че двамата били очаровани от актрисата-активист. Те дори споделили, че Маркъл е “много хубаво и приятно момиче”. Все още обаче не е ясно какво е мнението на кралица Елизабет II.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка