Звезди : Горещи новини25 НОЕМВРИ 2016

Потвърдено: Черил Коул е бременна

Певицата носи детето на 23-годишния Лиъм Пейн

Черил Коул е бременна от своя 23-годишен приятел – Лиъм Пейн, познат от момчешката банда One Direction.

Щастливата новина потвърди дългогодишният приятел на певицата – хореографът на британския “Х фактор” Брайън Фридман. “Ако са щастливи, това е чудесно. Сега ще станат заедно родители, така че за тях нещата се подреждат много добре“, каза той.

Слухове за бременността на изпълнителката има от месеци. До момента нито един от бъдещите родители не е потвърдил новината, а Черил се старае да прикрива нарастващото си коремче с по-широки в талията тоалети или с такива, които отнемат вниманието от тази зона на тялото.

“Забавно е като си дадеш сметка колко отдавна е била първата им среща. Има нещо иронично, че двамата са минали по един и същи път в тази индустрия, така че връзката им бе неизбежна. Те са много влюбени и това е страхотно и за двамата”, коментира още Брайън.

cheryl

Певицата е с 10 години по-възрастна от Лиъм. Това обаче не им пречи да се радват на страхотна връзка, а Черил дори споделя, че никога не е била толкова удовлетворена от живота си. “Сега е най-хубавият период в живота ми. Знам, че ще опишете какво точно се случва с мен. Не мога да скрия емоциите си – действително съм щастлива”, заяви тя пред сп. Fabulous само преди броени дни. Запознати дори разкриват, че двамата възнамеряват и да се оженят.

Коул досега е имала два брака. Първият е с футболиста Ашли Коул, а вторият за французина Жан-Бернар Фернандес-Версини, с когото се разведе само преди месец. Лиъм от своя страна имаше дълга връзка със София Смит.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2018

Принц Уилям си направи майтап с дрехите на Кейт

Принцът се пошегува с тоалета на съпругата си

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2018

Семейната идилия на Мариана Попова и Веселин Плачков

Актьорът промени и статуса си в социалните мрежи

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2018

Биляна Петринска за Адриан и за раждането на 44

Актрисата показа сина си