Звезди : Горещи новини03 ЯНУАРИ 2018

Парис Хилтън вдига сватба

Блондинката сподели кадри от вълнуващия момент

Парис Хилтън намери мъжа на мечтите си и е готова да мине под венчило с него. 36-годишната богата наследница се похвали, че се е сгодила за приятеля си Крис Зилка.

Блондинката сподели кадри от романтичния момент, в който актьорът й предлага брак, паднал на колене пред нея. Това става по време на почивката им в Аспен, Колорадо. “Толкова съм развълнувана, че ще бъда с любовта на живота си. Никога не съм се чувствала толкова щастлива, сигурна и обичана. Той е идеален за мен по всякакъв начин и ми показа, че приказките наистина съществуват! Веднага казах “да”, сподели Парис.

Тя разкри, че годежният пръстен е повече от страхотен, а тя цялата треперела от вълнение, като го зърнала. Почитатели на звездата веднага коментират, че бижуто е с огромен диамант, който може да заслепи всеки.

Двойката е заедно от две години. Двамата обаче се познават от много преди това и са близки приятели. “Още от първата ни среща разбрах, че има нещо специално в него. Никога в живота си не съм срещала човек, който е толкова лоялен, отдаден и обичащ. Знаех още от самото начало, че искам да бъда с него завинаги”, казва след това Парис.

Самият Зилка също не крие възхищението си от своята любима. “Парис е най-красивата и невероятна жена. Чувствам се най-щастливия човек в света, ще се оженя за моето мечтано момиче. Невероятно е, че ще прекараме заедно остатъка от живота си”, заявява актьорът пред сп. People.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 АПРИЛ 2019

Британците са ядосани на Меган и Хари

Решението на Меган и Хари да не показват детето ядоса жителите на Великобритания.

Горещи новини18 АПРИЛ 2019

Ема Робъртс и Гарет Хедлънд го карат бавно

Двамата започнаха връзката си тайно, но вече не се страхуват да се покажат.

Горещи новини18 АПРИЛ 2019

Ще познаете ли новата Емили Ратайковски?

Моделът боядиса косата си в розов цвят

Beauty18 АПРИЛ 2019

Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка