Звезди : Горещи новини04 СЕПТЕМВРИ 2017

Парис Джексън показа нов татус с гола снимка

Вижте мастилената рисунка на 19-годишния модел!

19-годишната дъщеря на покойния Майкъл Джексън – Парис, има нова татуировка и се похвали с поредица от голи снимки в Instagram.

На единия от кадрите, моделът показва процеса по направата на новата й мастилена рисунка, а след това и крайния резултат. Новият й татус представлява линия от чакра символи, които са позиционирани между гърдите й.

Това не е първия път, в който Парис споделя свои голи снимки. “Нудизмът е стартирал като движение за “връщане към природата”,”изразяване на свобода”,”да бъдем по-здрави” и дори можем да го наречем философия,” сподели тя с последователите си през май. “Да си гол е част от това да си повече човек, а на мен ми помага да се чувствам по-свързана с майката Земя.”

Не е ясно обаче дали новата й татуировка е посветена на баща й, чиято годишнина от рождението му бе преди броени дни. Те споделя, че Майкъл е единственият човек, който й е показал какво е истинска чувствителност и й е дал здрави морални устои, за да живее и да мечтае.

“Никога повече няма да чувствам любовта по начина, по който я чувствах с теб. Винаги си бил с мен и аз винаги съм била с теб. Въпреки че аз не съм ти и ти не си аз, знам с цялата си душа, че сме едно и също. Благодаря ти за магията, завинаги!”, сподели 19-годишната дъщеря под кадър с баща й.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Влюбените работят активно със сватбен агент от няколко месеца, големият им ден ще бъде съвсем скоро

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Слава на Славена за нейната фитнес мотивация

Никакво сладко, алкохол и хляб. Резултатът обаче е много убедителен

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Сблъсъкът на бившите: Бела Хадид и The Weeknd

Разделената двойка се срещна случайно и нещата, според очевидци, не минали добре за Бела

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

За или против? Снимката събра повече положителни коментари, но и критика