Звезди : Горещи новини05 ЯНУАРИ 2018

Официално! Венета Райкова се развежда

Телевизионната водеща лично оповести новината

Водещата на “Папараци” Венета Райкова обяви, че се разделя със своя съпруг след 13-годишен брак. Тя съобщи новината, използвайки социалните мрежи.

“Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето”, написа тя във Facebook.

Венета и Тихомир се запознаха преди 14 години, когато той участваше в риалитито Big Brother. След края на шоуто двамата започнаха връзка, а малко по-късно станаха и семейство. През годините неведнъж двамата са ставали обект на слухове, че бракът им е пред разпад. Двойката категорично отричаше да има подобно нещо и запазваше добрите си отношения заради детето си. До днес. Близки до двойката споделят, че раздялата между двамата е факт отдавна, но Райкова решила да я обяви официално сега с цел реклама на предаването, на което стана водеща.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ФЕВРУАРИ 2020

Деси Банова беше в бяла дантела на кръщенето на сина си

Синът на Деси и Росен Плевнелиев навърши една година миналия октомври

Горещи новини25 ФЕВРУАРИ 2020

На спа в свръхлуксозния Dior Institut с Бела Хадид

В легендарния Hôtel Plaza Athénée във френската столица, най-търсеният модел в света се зарежда с енергия