Обвиняват Джъстин Бийбър в сексуален тормоз

Певецът отхвърли обвиненията и представи доказателства в своя защита

Скандал между Джъстин Бийбър и Хейли

През уикенда потребители в Twitter обвиниха множество известни личности в сексуален тормоз.

Наред с борбата с расизма, движението за правата на жените продължава да е важна тема, особено в Холивуд, където много известни личности бяха изобличени като насилници.

Тази седмица се появиха редица обвинения първо срещу актьора от “Вината в нашите звезди” Ансел Елгорт, след това срещу актьорите от “Riverdale Кол Спраус, Лили Райнхарт, Ванеса Морган и Кей Джей Апа, както и срещу Джъстин Бийбър. Всички те адресираха слуховете и ги отхвърлиха, като изпълнителят на песента “Yummy” представи и доказателства за невинността си.

Обвиняват Джъстин Бийбър в сексуален тормоз

Според обвиненията на двама потребители в Twitter през 2014 година, когато  Джъстин е бил на 20, той е поканил момичетата и техните приятелки в стаята си в хотела “Four Seasons”, където им е причинил сексуален тормоз.

В отговор на публикацията Бийбър потърсил точни доказателства, че по времето, което е цитирано, той дори не се е намирал в хотела, въпреки че свидетел е публикувал, че го е видял в ресторанта на “Four Seasons”. Всъщност тогава той е бил на изненадващо изпълнение за феновете си, и то в компанията на тогавашната си приятелка, Селена Гомес.

Певецът призовава всяко заинтересовано лице да се свърже с управителите на хотела, които ще подкрепят думите му, както и да потърсят статиите, отразяващи събитието, на което той е присъствал.

Световен ден срещу насилието над деца: Кои са признаците за сексуален тормоз при децата

“Слуховете са си слухове, но сексуалният тормоз е тема, която не трябва да се засяга лековерно. Всяко обвинение трябва да се вземе предвид, затова и беше важно да отговоря на публикацията. Въпреки това историята цитира невъзможни факти, затова смятам да се обърна към Twitter и да потърся правата си”, написа в заключение Джъстин.

Само преди няколко месеца Селена Гомес нарече връзката си с Джъстин Бийбър “форма на тормоз”, но в нейния случай тя намекваше за психически тормоз след множеството скандали по времето, когато двамата бяха заедно.

Харви Уайнстийн го очакват 23 години затвор

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър
Горещи новини07 АВГУСТ 2020

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър

След две години връзка актрисата и Джон Милър са се разделили по-рано тази година

Да или не: Алиша Кийс вече е с къса коса
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиша Кийс работи върху марка в колаборация с E.L.F.

Певицата създава "лайфстайл бюти бранд"

Алиса Милано е преболедувала COVID-19
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиса Милано е преболедувала COVID-19

"Имах чувството че умирам"