Звезди : Горещи новини10 ЯНУАРИ 2019

Обувките на Меган Маркъл предадоха британския шик

Ким Кардашиян се обади, иска си ги обратно

Снимки: Profimedia

Меган Маркъл не е херцогиня като другите и все по-ясно показва, че ще следва колкото протокола, толкова и собствения си моден усет.

Неслучайно слуховете, че Кейт Мидълтън и Меган са в тиха война и че именно това е накарало Меган да настоява с Хари да напуснат двореца “Кенсингтън”, където все още живеят под един покрив с Кейт и Уилям.

В модно отношение двете херцогини продължават да демонстрират, че са пълни противоположности и докато Кейт винаги избира женствени, но твърдо консервативни тоалети, то Меган проявява завидна дързост. 

Впечатляващ пример за това за последните обувки, с които тя се появи на официално събитие.

Меган посети учреждение в Лондон, в което се помещава организацията Smart Works, даваща шанс на жени, които дълго време са били безработни, да подобрят уменията си и да се върнат към активен и пълноценен начин на живот. Това е и първият патронаж на Меган.

Бременната херцогиня на Съсекс дойде да събитието с черна трикотажна рокля до под коляното и бежов тренч със заоблен ревер.

В тази класическа и изискана визия се открояваха обувките, които са, меко казано смели за разбиранията на британския кралски двор. Моделът от PVC панели и животински принт е доста подобен на обувките, които харесва Ким Кардашиян, и сме убедени, че доста ще разстрои Кралица Елизабет II, след като тя види снимките!

Това съвсем не е първият път, в който Меган Маркъл показва по американски освободен стил, в явно нарушение на протокола. По време на посещението в Австралия заедно с Принц Хари например, тя си позволи да сложи дълга памучна рокля със странична цепка. 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си "Apes" за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ариана Гранде с рекорд за първи път след Бийтълс

Певицата успя да постигне рекорд, който е правен преди единствено от Бийтълс през 1964 година. Новият й албум открадна най-високите места в Billboard.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Майли Сайръс щуро се забавлява

Певицата е известна с това, че обича да прави по някои щуро нещо от време на време. Сега е забелязана отново в забавна сцена.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.