Звезди : Горещи новини10 ЯНУАРИ 2019

Обувките на Меган Маркъл предадоха британския шик

Ким Кардашиян се обади, иска си ги обратно

Снимки: Profimedia

Меган Маркъл не е херцогиня като другите и все по-ясно показва, че ще следва колкото протокола, толкова и собствения си моден усет.

Неслучайно слуховете, че Кейт Мидълтън и Меган са в тиха война и че именно това е накарало Меган да настоява с Хари да напуснат двореца “Кенсингтън”, където все още живеят под един покрив с Кейт и Уилям.

В модно отношение двете херцогини продължават да демонстрират, че са пълни противоположности и докато Кейт винаги избира женствени, но твърдо консервативни тоалети, то Меган проявява завидна дързост. 

Впечатляващ пример за това за последните обувки, с които тя се появи на официално събитие.

Меган посети учреждение в Лондон, в което се помещава организацията Smart Works, даваща шанс на жени, които дълго време са били безработни, да подобрят уменията си и да се върнат към активен и пълноценен начин на живот. Това е и първият патронаж на Меган.

Бременната херцогиня на Съсекс дойде да събитието с черна трикотажна рокля до под коляното и бежов тренч със заоблен ревер.

В тази класическа и изискана визия се открояваха обувките, които са, меко казано смели за разбиранията на британския кралски двор. Моделът от PVC панели и животински принт е доста подобен на обувките, които харесва Ким Кардашиян, и сме убедени, че доста ще разстрои Кралица Елизабет II, след като тя види снимките!

Това съвсем не е първият път, в който Меган Маркъл показва по американски освободен стил, в явно нарушение на протокола. По време на посещението в Австралия заедно с Принц Хари например, тя си позволи да сложи дълга памучна рокля със странична цепка. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Сблъсъкът на бившите: Бела Хадид и The Weeknd

Разделената двойка се срещна случайно и нещата, според очевидци, не минали добре за Бела

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

За или против? Снимката събра повече положителни коментари, но и критика

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Кейт Хъдсън е готова за втори брак. Планират ли сватба?

Актрисата вярва, че символиката на брака е по-важна за децата, отколкото повечето двойки осъзнават