Звезди : Горещи новини10 ЯНУАРИ 2019

Обувките на Меган Маркъл предадоха британския шик

Ким Кардашиян се обади, иска си ги обратно

Снимки: Profimedia

Меган Маркъл не е херцогиня като другите и все по-ясно показва, че ще следва колкото протокола, толкова и собствения си моден усет.

Неслучайно слуховете, че Кейт Мидълтън и Меган са в тиха война и че именно това е накарало Меган да настоява с Хари да напуснат двореца “Кенсингтън”, където все още живеят под един покрив с Кейт и Уилям.

В модно отношение двете херцогини продължават да демонстрират, че са пълни противоположности и докато Кейт винаги избира женствени, но твърдо консервативни тоалети, то Меган проявява завидна дързост. 

Впечатляващ пример за това за последните обувки, с които тя се появи на официално събитие.

Меган посети учреждение в Лондон, в което се помещава организацията Smart Works, даваща шанс на жени, които дълго време са били безработни, да подобрят уменията си и да се върнат към активен и пълноценен начин на живот. Това е и първият патронаж на Меган.

Бременната херцогиня на Съсекс дойде да събитието с черна трикотажна рокля до под коляното и бежов тренч със заоблен ревер.

В тази класическа и изискана визия се открояваха обувките, които са, меко казано смели за разбиранията на британския кралски двор. Моделът от PVC панели и животински принт е доста подобен на обувките, които харесва Ким Кардашиян, и сме убедени, че доста ще разстрои Кралица Елизабет II, след като тя види снимките!

Това съвсем не е първият път, в който Меган Маркъл показва по американски освободен стил, в явно нарушение на протокола. По време на посещението в Австралия заедно с Принц Хари например, тя си позволи да сложи дълга памучна рокля със странична цепка. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty17 ОКТОМВРИ 2019

Кейт продължава да подражава на принцеса Даяна

Този път Кейт носи същата традиционна шапка, каквато и Даяна е носила

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Кейт с един от най-красивите си тоалети досега

Този път тя избра официална рокля в тъмно зелен, обсипана с брокат

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Анистън най-сетне се присъедини към Instagram

Първата й снимка? Групово селфи с всички от FRIENDS

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни