Никол Кидман не е поканена на сватбата на сина си

Том Круз е най-голямата причина.

Никол Кидман има сложни отношения с децата си от Том Круз. Сега синът им Конър Круз е намерил любовта и е на път да се омъжи за половинката си. Никол обаче не е поканена на сватбата.

Конър Круз, осиновеното дете на Никол Кидман и Том Круз, вече порастна и дойде времето за неговата сватба. Избраницата му се казва Силвия и идва от Италия. Според източници Том харесва бъдещата си снаха, но не и идеята бившата му съпруга да бъде на венчавката. Очевидно Конър споделя мнението му, защото не смята да покани Никол.

Младоженецът от години насам не е в добри отношения с майка си и това е поради няколко причини – влиянието от баща му определено е фактор. Освен това голяма част от се дължи и на религиозни причини.

Конър, както и неговата половинка, е вярващ в сциентологията. Този избор в религията си е направил отново по подръжание на Том. Никол Кидман обаче не почита тази вяра, и то не само това – тя е считана за враг в религията.

Никол Кидман “открадна” прическата на Кейт Мидълтън

Според вярванията им, Никол може да се нарече т.нар. “потискащ човек”. Това са хора, които гледат негативно на живота и таят зли намерения. Те страдат, когато другите са щастливи. В тази категория спадат дори Хитлер и Наполеон.

Това, че Конър поставя на майка си такъв етикет, подсказва какви са техните отношения. Другото дете на Круз и Кидман, Изабела, също е сциентолог, но тя не гледа на Никол по същия начин.

Режимът на Никол Кидман и правилото 80-20

Макар и да има множество слухове за тяхното неразбирателство, тя винаги ги опровергава. Бела казва, че каквото и да ги различава, майка й остава част от нейното семейство и я обича като такава. Въпреки това обаче Кидман не присъства на сватбата на дъщеря си преди 4 години. Най-вероятната причина отново е Том Круз, който е платил всичко за празненството.

Никол Кидман е загубила дете

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Кърк Дъглас остави 61 милиона за благотворителност и нито долар за сина си Майкъл

Няма причина обаче да се притесняваме за Майкъл, чието собствено състояние надвишава неколкократно натрупаното от баща му

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Куентин Тарантино стана баща на 56 години

Първото му дете се е родило в събота

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Джей Ло още поддържа връзка с бившия си годеник Бен Афлек

Актьорът призна в интервю, че отношенията му с Лопес не са напълно изстинали

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър и радостта от добрата форма

61-годишната актриса показа как тренира у дома, заредена с перфектно настроение