На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Темата за това колко време трябва да отсъства една млада майка от работа е вечна. Този път, в епицентъра на инста-бурята е Ейми Шумър.

Актрисата понесе вълна от остро неодобрение, след като се върна на работа две седмици след раждането. Други обаче я подкрепиха публично, включително звезди като Деми Ловато, Селма Блеър и Мелани Грифит.

“Кой по дяволите напада една млада майка за това, че си върши работата?” – написа актрисата Селма Блеър под снимка на 37-годишната Ейми, която изпомпва кърма за бебето си.

“Навремето ме нападнаха за това, че карах колело шест дни след раждането на Стела” – сподели в друг коментар кинозвездата Мелани Грифит.

Много обикновени майки обаче изразиха мнение, че в първите седмици след раждането всяка жена трябва да си позволи да се отдаде на грижите за бебето си и да не е длъжна да работи.

Синът на Ейми Шумър се роди на 5 май и родителите му го кръстиха Джийн. Той е първо дете както за актрисата, така и за съпруга й Крис Фишър. Ейми, която прекара много тежка бременност, сподели скоро след раждането, че всички неприятни симптоми моментално са изчезнали.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева