Звезди : Горещи новини08 АВГУСТ 2019

На Камерън Диас не й липсва да бъде актриса

Ще видим ли някога актрисата на екран отново?

Камерън Диас е била в центъра на вниманието на хората от вече 25 години и смята, че сега вече е заслужила време да се фокусира върху себе си.

В нейното интервю за годишнината на InStyle Камерън Диас си признава, че никак не й липсват дните й в шоубизнеса и всъщност се радва, че днес е спряла да работи. Решила е да отдаде времето си на себе си, проучва нови полета за изява, но не е решила дали и как би се върнала в центъра на вниманието.

“До този момент съм направила толкова много, имала съм какви ли не приключения през живота си. Чувствам, че в момента се намирам точно там, където трябва да съм. Светът е много по-различен – вече я няма ерата от 1990 година и повече никога няма да я има. Но се радвам, че успях да бъда част от нея”, споделя звездата.

Камерън Диас потвърди: “Пенсионирах се!”

От 2014 насам тя не е снимала нито един филм и нарича себе си “пенсионирана актриса”. Но всъщност никак не се смята за стара. Напротив, счита, че 40-те години от живота на всяка жена са едни от най-хубавите.

Камерън признава, че не одобрява сегашния свят и най-вече новопоявилата се кино индустрия. Според нея технологиите и социалните мрежи са променили много потребителя и хората като цяло. “Изгубили сме човечността си”, заявява актрисата.

В интервюто си звездата адресира и връзката си с Бенджи Мадън, за когото тя се омъжи през 2015 година. Нарича себе си щастливка, за дето го е намерила, и смята, че тяхната връзка е много различна и сполучлива.

Наскоро се появиха слухове, че тя е бременна с първото си дете, но все още никой не е потвърдил подобни новини.

Суетата напусна Камерън Диас

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си