Звезди : Горещи новини08 АВГУСТ 2019

На Камерън Диас не й липсва да бъде актриса

Ще видим ли някога актрисата на екран отново?

Камерън Диас е била в центъра на вниманието на хората от вече 25 години и смята, че сега вече е заслужила време да се фокусира върху себе си.

В нейното интервю за годишнината на InStyle Камерън Диас си признава, че никак не й липсват дните й в шоубизнеса и всъщност се радва, че днес е спряла да работи. Решила е да отдаде времето си на себе си, проучва нови полета за изява, но не е решила дали и как би се върнала в центъра на вниманието.

“До този момент съм направила толкова много, имала съм какви ли не приключения през живота си. Чувствам, че в момента се намирам точно там, където трябва да съм. Светът е много по-различен – вече я няма ерата от 1990 година и повече никога няма да я има. Но се радвам, че успях да бъда част от нея”, споделя звездата.

Камерън Диас потвърди: “Пенсионирах се!”

От 2014 насам тя не е снимала нито един филм и нарича себе си “пенсионирана актриса”. Но всъщност никак не се смята за стара. Напротив, счита, че 40-те години от живота на всяка жена са едни от най-хубавите.

Камерън признава, че не одобрява сегашния свят и най-вече новопоявилата се кино индустрия. Според нея технологиите и социалните мрежи са променили много потребителя и хората като цяло. “Изгубили сме човечността си”, заявява актрисата.

В интервюто си звездата адресира и връзката си с Бенджи Мадън, за когото тя се омъжи през 2015 година. Нарича себе си щастливка, за дето го е намерила, и смята, че тяхната връзка е много различна и сполучлива.

Наскоро се появиха слухове, че тя е бременна с първото си дете, но все още никой не е потвърдил подобни новини.

Суетата напусна Камерън Диас

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм отново са скъсали

Това посочват техни приятели

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Певицата Мариан Фейтфул е в болница с коронавирус

Според бившия й съпруг, състоянието на Мариан е сериозно

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Модерната украса за дома през април? Великденско дръвче

Материалите за него могат да бъдат съвсем достъпни, а вдъхновение вече сме ви подготвили!

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо