Звезди : Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2019

Мона Гочева: Свалих 12 килограма за 12 дни

Актрисата сподели за най-трудния си момент от бременността

“Най-сладката отговорност на света”.

Така Мона Гочева описва новата роля в живота й, тази на млада майка. Актрисата роди своя син Никола само преди 3 седмици и качи видео в канала й в YouTube, на което отговаря на въпросите на своите фенове и последователи от социалните мрежи.

Мона Гочева показа бебето си

Въпросът, който Мона сподели, че най-често е получавала е този колко килограма е качила по време на бременността и колко е свалила от както роди. Актрисата не скри, че не се е ограничавала и очудващо за нея е наблегнала много над сладкото, десертите и тестените изделия. Именно заради това Мона е качила 22 килограма през 9-те месеца, като 12 от тях е свалила за последните 12-13 дни. 

26-годишната изпълнителка не спазва стриктни режими, за да си върне формата от преди бременността, а дори се храни с каквото иска, защото за нея е приоритет да кърми детето си, а не да отслабва.

Цялата бременност, Мона описва като лека, с изключение на няколко дискомфортни момента – много силни киселини, подуване на краката, което е наложило в последните месеци тя да носи обувките на съпруга си, режисьорът Радослав Гочев. Имало е и един, който наистина я е изплашил:

Не съм споделяла това с никого, но най-трудно ми беше в 28-та седмица, когато получих ужасни контракции и имаше голяма вероятност да загубя бебето. Слава Богу, с медикаменти успях да го задържа, но само аз си знам как го преживях“.

От друга страна, Мона не се е сблъскала с едно от най-големите притеснения за повечето бременни – стриите по корема. Певицата, прочула се от тийн сериала “Революция Z” е сред късметлийките, които не са получили стрии по време на бременността, като една от възможните причини е това, че Мона много редовно е използвала масла и олиа против стрии.

Тя дори съветва бременните да ги използват и след като родят, защото стриите се получават както при качване на килограми, така и при свалянето им.

Колкото до това как се чувства след като е родила, Мона споделя, че е много по-спокойна, уравновесена и балансирана във всичко, което прави и говори. Повече от раждането и емоциите и промените след това, Мона обеща да сподели в следващ влог в канала й.

Цялото видео може да гледате тук: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Дуейн Джонсън се ожени за втори път

Скалата най-сетне си каза "да" с любовта на живота си

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Новата прическа на Сиара е вдъхновена от Пош Спайс

Промяната е доста драстична в сравнение с предишната й визия

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Мадона празнува 61-годишнината си с шотове на дансинга

Партито на певицата се проведе вчера и беше съпроводено с много алкохол и versace

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Аланис Морисет иска да промени стигмата върху кърменето

45-годишната звезда сподели снимка как храни бебето си