Мел Би обвини мъжа си в насилие

Изпълнителката с брутални обвинения срещу Стивън Белафонте

Мел Би подаде молба за развод, а зад решението й се крият доста сериозни причини.

Изпълнителката обвинява съпруга си Стивън Белафонте в насилие. Тя твърди, че той не само я биел брутално всеки път, когато постигала успех, но и я експлоатирал сексуално. В бракоразводните документи е записано, че той я “удрял с юмруци, душил, сцепил й устната, блъскал я и я бутнал върху пода”. Оказва се, че физическият и психически тормоз над нея започнал още през първата година от брака им.

Заради всичките си разкрития в съда, Мелани Браун (както е истинското име на певицата), получи ограничителна заповед срещу съпруга си. Тя допълва, че Белафонте я изнудвал да участва в тройки, заплашвайки, че иначе ще разпространи тайно записана секс касета с нейно участие. 41-годишната изпълнителка разкрива още, че той дори направил бебе на бавачката им и първоначалното искал да го запазят и всички да живеят заедно под един покрив. Впоследствие обаче, накарал жената да направи аборт.

На няколко пъти певицата се опита да напусне съпруга си, но той я връщал при себе си, заплашвайки, че ще я пребие и ще саботира живота и кариерата й. Раздялата им вече е факт, а Белафонте вече няма право да се доближава до Браун и трите й деца. Двамата имат обща дъщеря, а певицата има още две момиченца от предишните си връзки.

Снимки: Profimedia; Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Роди се бебето на Криско и Цвети

Рапърът обяви щастливата новина в събота

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Майли Сайръс и Кейтлин Картър са скъсали

Докладват приятелите на двойката

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну