Меган Маркъл се свлякла от изтощение след сватбата

Официалният фотограф издава подробности около голямото събитие

Полският фотограф Алекси Любомироски, който снима официалните портрети от кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, разкри някои детайли около заснемането на кадрите.

Той разкрива, че двойката била изключително изтощена след церемонията, изречените клетвите и обиколката с каляската да поздравят дошлите фенове. Двамата трябвало да заснемат официалната фотосесия на източната тераса на замъка “Уиндзор”. “Отидохме на стълбите и имахме точно три минути и половина да направим няколко бързи снимки, защото цялата програма се движеше по часовник”.

Принц Хари и Меган Маркъл на меден месец в Канада

СНИМКИ: Принц Хари и Меган Маркъл се врекоха във вярност

Когато дошъл моментът Хари и Меган да се снимат на стълбите, булката “се свлякла” от изтощение в краката на съпруга си. “Това беше един от онези магически моменти, когато си фотограф и всичко си идва на мястото. Казах им “Преди да тръгнете, седнете на стълбите”. И тя просто се свлече в краката му и двамата започнаха да се смеят, защото бяха толкова изтощени и си мислиха как най-важното приключи. Много красив момент,” споделя Любомирски.

Колко струва сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Що се отнася до общите портрети с децата и другите членове на кралското семейство, Любомирски обяснява пред BBC, че се е стараел да избегне те да бъдат “твърде сковани и режисирани”. “Принц Хари говореше за това как иска да разчупим обстановката и да направим снимката по-асиметрична и това се случи заради дребните детайли, нищо прекалено лудешко. Искахме някои хора да седят, други да стоят прави, децата в скута на родителите си. Беше доста сложно всичко да изглежда толкова реалистично, колкото ни се искаше”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман