Меган Маркъл се свлякла от изтощение след сватбата

Официалният фотограф издава подробности около голямото събитие

Полският фотограф Алекси Любомироски, който снима официалните портрети от кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, разкри някои детайли около заснемането на кадрите.

Той разкрива, че двойката била изключително изтощена след церемонията, изречените клетвите и обиколката с каляската да поздравят дошлите фенове. Двамата трябвало да заснемат официалната фотосесия на източната тераса на замъка “Уиндзор”. “Отидохме на стълбите и имахме точно три минути и половина да направим няколко бързи снимки, защото цялата програма се движеше по часовник”.

Принц Хари и Меган Маркъл на меден месец в Канада

СНИМКИ: Принц Хари и Меган Маркъл се врекоха във вярност

Когато дошъл моментът Хари и Меган да се снимат на стълбите, булката “се свлякла” от изтощение в краката на съпруга си. “Това беше един от онези магически моменти, когато си фотограф и всичко си идва на мястото. Казах им “Преди да тръгнете, седнете на стълбите”. И тя просто се свлече в краката му и двамата започнаха да се смеят, защото бяха толкова изтощени и си мислиха как най-важното приключи. Много красив момент,” споделя Любомирски.

Колко струва сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Що се отнася до общите портрети с децата и другите членове на кралското семейство, Любомирски обяснява пред BBC, че се е стараел да избегне те да бъдат “твърде сковани и режисирани”. “Принц Хари говореше за това как иска да разчупим обстановката и да направим снимката по-асиметрична и това се случи заради дребните детайли, нищо прекалено лудешко. Искахме някои хора да седят, други да стоят прави, децата в скута на родителите си. Беше доста сложно всичко да изглежда толкова реалистично, колкото ни се искаше”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял

Горещи новини22 МАРТ 2019

Клипът на Джъстин Бийбър навреди на природата

Кой може да очаква, че едно видео ще направи такива щети?