Меган Маркъл – от принцеса до фермер?

Херцогинята е почитател на екологичния начин на живот, затова предпочита сама да отглежда храната си.

Откакто Хари и Меган се преместиха, херцогинята е преоткрила старо свое хоби – градинарството. Меган не е типичен фермер, но за сметка на това чисти, готви и съди зеленчуци.

В последните седмици на бременността си, Маркъл има много работа за вършене – да нареди детската, да приготви всичко за раждането, да свикне в новия дом… и да засее градината.

Херцогинята не е типичният фермер, но пък градинарството е нещо, което обича от малка. Понеже е отраснала в Калифорния е свикнала да отглежда сама плодовете и зеленчуците си.

Меган Маркъл смята да наеме мъжка бавачка?

Източникът на The Daily Mail, Ребека Инглиш, разказа, че новият начин на живот на кралската двойка е перфектен за двамата:

“Херцогинята обича да прекарва времето си в кухнята и често готви за Хари. Затова и е отделила част от голямата си градина, където да отглежда любимите си продукти за ястията – главно билки, зеленчуци и малко плодове.”

Какво знаем за бебето на Меган?

Идеята за кралска особа в ролята на фермер е необичайна, но в случая на Меган, това не трябва да ни учудва. Тя се опитва да живее възможно най-близко до природата по екологичен и чист начин.

Това се отразява и на подхода й като бъдеща майка. Тя вече е решила, че ще ражда по естествен начин, а детската стая на бебето е напълно веган.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.