Меган предизвика коментари с реч за феминизма

Спомена и какво очаква от бебето си.

Меган Маркъл винаги е била активна по темата за феминизма. И то от 11-годишна възраст. По повод женския празник тя говори по темата отново.

Меган Маркъл е известна с това, че винаги, когато има възможността, говори за феминизма. Това е така още от както дори не е разбирала какво е сексизъм. По темата говореше тя в Кралския колеж в Лондон, когато празнуваха Деня на жената.

С мини рокля в осмия месец: Много смела Меган Маркъл

Като дете тя е видяла реклама за препарат за миене на чинии, за която се казва, че е любима на жените. Не й харесало, че е адресирано единствено за жени, но не и за мъже и това останало във впечатлението й. Затова и написала писмо до производителя за проблема и всъщност успяла да ги накара да променят рекламата. Всичко това направила, когато е била само на 11 години.

Сега разказва, че тогава си е мислила, че щом има нещо неправилно, щом нещо трябва да се промени, някой трябва да каже нещо по въпроса. И този някой бил самата тя.

“Когато станах достатъчно голяма да пътувам, особено в развиващите се страни, това, което най-много ме впечатли беше ниското образование за жените.” – разказа тя.

Най-доброто от стила на Меган Маркъл

Меган вярва, че важното нещо във феминизма е да дава на момичетата “правилните оръдия, за да успеят”.

Същевременно, когато я попитаха как се чувства с бебето, Маркъл отговори, че усеща как то рита от коремчето й. Описа това като “феминистко”, както е прочела някъде и й харесало как звучи. С това тя каза също и че се надява детето да продължи по нейните стъпки и да има мнение по важните социални въпроси.

Този нейн коментар обаче предизвика отлици на феновете – позитивни и негативни. Хората не бяха сигурни какво да мислят за този начин на изразяване на херцогинята. Някои го намериха за неподходящо, други за нелогично, трети – вдъхновяващо.

11 цитата от Меган Маркъл за любовта, живота и принц Хари

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 НОЕМВРИ 2019

Do You Remember... голата Миранда Кер от 2010 г.

Млада, безсрамно красива и без нито една дреха по себе си. Миранда е заснета от Ръсел Джеймс, а резултатът е една от най-откровените сесии в кариерата й

Горещи новини16 НОЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън посети хоспис за тежко болни деца

Херцогинята пътува три часа с влак, за да се срещне с персонала и с децата, за които се грижат там

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Кая Гербер и Пийт Дейвидсън вече официално са заедно

Новата звездна двойка вече не се крие от папараците

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Анджелина Джоли отново търси любовта

Актрисата е решила да продължи напред и отново да започне да излиза на срещи