Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна хипи сватба

Двойката си каза “Да” в дома си в Малибу

Изглежда Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се врекли във вярност на тайна церемония.

Двойката е сключила брак в имението си в Малибу, Калифорния, а церемонията в преминала в хипи стил. “Съседите нямаха представа, че това е сватба. Децата обикаляха навсякъде. Сватбата беше в хипи стил. Тя носеше бяла рокля, а всичките й животни обикаляха наоколо. Беше лудо! Храната беше вегетарианска и органична”, разкрива източник пред сп. Life & Style.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт заживяха заедно

Той допълва, че двойката е имала и специални обети един към друг. “Изразиха любовта си, като споделиха, че са най-добрият приятел един на друг и искат да остареят заедно.”

На партито не е имало специално поканена група или диджей. За сметка на това пък, булката сама се погрижила за забалвението на гостите си. Тя ги поздравила с песента на Доли Партън “Islands in the Stream”. Уейн Койн от Flaming Lips също изпълнил няколко песни за младоженците.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт възобновиха годежа

На сватбата са присъствали и двете семейства на актьорите. До момента обаче нито един от двамата нито е потвърдил новината, нито е споделял снимки от щастливото събитие. Според източници, Майли и Лиъм планират още една сватба в Австралия, за да може да поканят всичките роднини на Хемсуърт. Източници коментират, че двойката вече е фокусирана към плановете за бебе. “Мечтата на Майли е да си има бебе,” казват те.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Bad B*tch: Бионсе открадна шоуто преди наградите "Грами"

Звездата пропусна церемонията, но се появи с убийствена визия на партито на Клайв Дейвис преди това