Марая Кери говори за предишните си връзки

“Била съм само с петима”

Марая Кери признава колко трудна е била връзката й с първия й съпруг Томи Мотола и как това й се е отразило нататък в живота.

В интервюто си за американския Cosmopolitan Марая Кери разказва за трудностите, които е преживяла до сега – в кариерата и във връзките си.

“Нямате представа през какво преминах, когато бяха малка, за да стана 18-годишна със сделка за албум. Това беше по времето, когато не можеш просто да се запишеш как пееш в Youtube”, разказва певицата.

Спомня си, че като дете често е била свидетел на кавги вкъщи, които са направили детството й по-трудно. Освен това е била изправена пред тормоз в училище от съучениците й заради етноса й.

“Спомням си, когато бях малка, просто исках да се забавлявам на Коледа. Сестра ми и брат ми се прибираха за празниците, но винаги се караха с майка ни и това  разваляше празника”, споменава Марая, навръх 25-годишнината от песента “All I Want For Christmas Is You”.

Марая Кери и бившият й се събраха за ден

Малко след като става известна, се запознава с Томи Мотола, който тогава е управлявал компанията Sony. Първоначално отношенията им били единствено на професионално ниво, но скоро връзката им станала романтична, въпреки 20те години разлика.

Оженили са се, когато тя е била само на 23, което според нея я направило “дете булка”. За съжаление, обаче, отношенията им никога не са били перфектни. Томи е бил силно обсебващ и е искал да я промени, което било задушаващо за Марая.

Това ги кара да се разделят пет години по-късно. 10 години след това, обаче, тя среща Ник Канон, с когото дели попечителство над близнаците. Техните отношения са значително по-добри, дори след раздялата им през 2016.

Първи поглед към марката за козметика на Виктория Бекъм

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: "Липсва ми да бъда докосвана"

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Ники Минаж създаде първата си колекция в колаборация с Fendi

Звездата наскоро заяви, че се отказва от музикалната си кариера. Дали това е новото й амплоа?

Горещи новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете?

Промяната във външния вид на херцогинята даде повод за този слух