Марая Кери говори за предишните си връзки

“Била съм само с петима”

Марая Кери признава колко трудна е била връзката й с първия й съпруг Томи Мотола и как това й се е отразило нататък в живота.

В интервюто си за американския Cosmopolitan Марая Кери разказва за трудностите, които е преживяла до сега – в кариерата и във връзките си.

“Нямате представа през какво преминах, когато бяха малка, за да стана 18-годишна със сделка за албум. Това беше по времето, когато не можеш просто да се запишеш как пееш в Youtube”, разказва певицата.

Спомня си, че като дете често е била свидетел на кавги вкъщи, които са направили детството й по-трудно. Освен това е била изправена пред тормоз в училище от съучениците й заради етноса й.

“Спомням си, когато бях малка, просто исках да се забавлявам на Коледа. Сестра ми и брат ми се прибираха за празниците, но винаги се караха с майка ни и това  разваляше празника”, споменава Марая, навръх 25-годишнината от песента “All I Want For Christmas Is You”.

Марая Кери и бившият й се събраха за ден

Малко след като става известна, се запознава с Томи Мотола, който тогава е управлявал компанията Sony. Първоначално отношенията им били единствено на професионално ниво, но скоро връзката им станала романтична, въпреки 20те години разлика.

Оженили са се, когато тя е била само на 23, което според нея я направило “дете булка”. За съжаление, обаче, отношенията им никога не са били перфектни. Томи е бил силно обсебващ и е искал да я промени, което било задушаващо за Марая.

Това ги кара да се разделят пет години по-късно. 10 години след това, обаче, тя среща Ник Канон, с когото дели попечителство над близнаците. Техните отношения са значително по-добри, дори след раздялата им през 2016.

Първи поглед към марката за козметика на Виктория Бекъм

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини29 МАРТ 2020

Филип Аврамов, Миролюба Бенатова и още български звезди, които станаха доброволци в борбата с вируса

Много знаменитости призоваха да дарим за благотворителност, други направиха и още

Горещи новини29 МАРТ 2020

Марая Кери навърши 50 години сама с децата си

Звездата не загуби доброто си настроение и сподели снимки, на които изглежда блестящо

Горещи новини29 МАРТ 2020

Том Ханкс и съпругата му се възстановиха напълно

Семейството се завърна у дома си в Лос Анджелис

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита