Звезди : Горещи новини28 ФЕВРУАРИ 2018

Лиса Мари Пресли пропиля наследството на Елвис

Певицата води ожесточена битка с мениджъра си заради парите

Лиса Мари Пресли пропиля наследството на баща си – Краля на рока Елвис Пресли.

Лиса е имала активи на стойност 100 милиона долара и в момента води дълга съдебна битка с бившия си мениджър Бари Сийгъл. Тя го съди за изчезването на богатството си и за нарушаване на доверието, за небрежност и конструктивна измама. От милионите Лиса е останала с едва 14 000 долара. Тя има и огромен дълг по кредитни карти, за който твърди, че трябва да бъде покрит от Сийгъл.

Отнеха децата на Лиса Мари Пресли

Пресли обвинява бившия си служител, че е продал 85% от дяла й в Елвис Пресли Ентърпрайзис. 50-годишната певица негодува, че той е поставил собствения си икономически интерес пред нейния, както и че е закупил имение в Англия на стойност 9 милиона долара с нейни пари. Това допълнително утежнило финансовото състояние на Лиса Мари Пресли.

От своя страна Сийгъл не е съгласен с нейните твърдения. “Ясно е че Лиса Мари преминава през труден период и търси начин начин да обвини другите, вместо да поеме отговорност за действията си,” коментира адвокатът на Сийгъл – Леон Гладстоун. Той допълва, че през 2005 година са продали нейния дял в Елвис Пресли Ентърпрайсиз, за да могат да покрият нейн дълг от 20 милиона долара. След това й останали 40 милиона долара, които в последните години тя успяла да пропилее заради проблемите си с алкохола и наркотиците.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си