Лили Олдридж: “Имам стрии и целулит, но вече не се съдя толкова строго”

Ангелът на Victoria’s Secret признава, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите в интернет

Лили Олдридж може и да е част от ексклузивния клуб на ангелите на Victoria’s Secret, но това не я застрахова от онлайн хейтърите.

Съпругата на фронтмена на Kings of Leon Кейлъб Фолоуил споделя пред списание The Edit, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите онлайн.

“Спомням си първия път, когато ме снимаха папараци, дори нямах представа, че някой знаеше коя съм! Но след това прочетох какво казват хората за мен и това разби сърцето ми.”

“Това бяха ужасни, ужасни неща, каквито не бива да бъдат казвани на нито една жена. А аз просто ходех по улицата! Това беше първият ми опит с папараци, а след това вече започваш да се замисляш как те снимат – какви са мотивите на папараците, какво ще си кажат хората…”

Олдридж признава, че откакто е майка на малката Дикси Пърл (5), се опитва да се асоциира с все повече жени, които са изправени пред предизвикателството да се върнат обратно във форма след раждането. “Мина известно време, откакто ми се наложи да се справя с това. Но не би трябвало да се съдим, тъй като за всяка жена е различно. И колкото повече остарявам, толкова повече се променя тялото ми.”

“Обичам да тренирам, обичам да се чувствам здрава, но вече не се съдя толкова строго. Не ми пука дали имам плочки на корема. Вдъхновяват ме жените с по-закръглени тела, които не ги е грижа дали имат целулит. Аз също имам целулит, имам и стрии,” категорична е Лили. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Теа Минкова и нейният режим като бременна

Годеницата на Наум Шопов-младши вече не тренира с тежести, но държи на движението

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Скарлет Йохансон на първо място сред най-скъпоплатените актриси

Рекордният й хонорар за "Отмъстителите: Краят на играта" я отвежда на първо място в класацията

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Вижте деликатната рисунка, с която актрисата празнува любовта си

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете