Лили Олдридж: “Имам стрии и целулит, но вече не се съдя толкова строго”

Ангелът на Victoria’s Secret признава, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите в интернет

Лили Олдридж може и да е част от ексклузивния клуб на ангелите на Victoria’s Secret, но това не я застрахова от онлайн хейтърите.

Съпругата на фронтмена на Kings of Leon Кейлъб Фолоуил споделя пред списание The Edit, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите онлайн.

“Спомням си първия път, когато ме снимаха папараци, дори нямах представа, че някой знаеше коя съм! Но след това прочетох какво казват хората за мен и това разби сърцето ми.”

“Това бяха ужасни, ужасни неща, каквито не бива да бъдат казвани на нито една жена. А аз просто ходех по улицата! Това беше първият ми опит с папараци, а след това вече започваш да се замисляш как те снимат – какви са мотивите на папараците, какво ще си кажат хората…”

Олдридж признава, че откакто е майка на малката Дикси Пърл (5), се опитва да се асоциира с все повече жени, които са изправени пред предизвикателството да се върнат обратно във форма след раждането. “Мина известно време, откакто ми се наложи да се справя с това. Но не би трябвало да се съдим, тъй като за всяка жена е различно. И колкото повече остарявам, толкова повече се променя тялото ми.”

“Обичам да тренирам, обичам да се чувствам здрава, но вече не се съдя толкова строго. Не ми пука дали имам плочки на корема. Вдъхновяват ме жените с по-закръглени тела, които не ги е грижа дали имат целулит. Аз също имам целулит, имам и стрии,” категорична е Лили. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си