Лили Олдридж: “Имам стрии и целулит, но вече не се съдя толкова строго”

Ангелът на Victoria’s Secret признава, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите в интернет

Лили Олдридж може и да е част от ексклузивния клуб на ангелите на Victoria’s Secret, но това не я застрахова от онлайн хейтърите.

Съпругата на фронтмена на Kings of Leon Кейлъб Фолоуил споделя пред списание The Edit, че неведнъж се е чувствала засегната от коментарите онлайн.

“Спомням си първия път, когато ме снимаха папараци, дори нямах представа, че някой знаеше коя съм! Но след това прочетох какво казват хората за мен и това разби сърцето ми.”

“Това бяха ужасни, ужасни неща, каквито не бива да бъдат казвани на нито една жена. А аз просто ходех по улицата! Това беше първият ми опит с папараци, а след това вече започваш да се замисляш как те снимат – какви са мотивите на папараците, какво ще си кажат хората…”

Олдридж признава, че откакто е майка на малката Дикси Пърл (5), се опитва да се асоциира с все повече жени, които са изправени пред предизвикателството да се върнат обратно във форма след раждането. “Мина известно време, откакто ми се наложи да се справя с това. Но не би трябвало да се съдим, тъй като за всяка жена е различно. И колкото повече остарявам, толкова повече се променя тялото ми.”

“Обичам да тренирам, обичам да се чувствам здрава, но вече не се съдя толкова строго. Не ми пука дали имам плочки на корема. Вдъхновяват ме жените с по-закръглени тела, които не ги е грижа дали имат целулит. Аз също имам целулит, имам и стрии,” категорична е Лили. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 МАЙ 2019

Теди Бургазлиева спряла въглехидратите, за да отслабне

Мис България 2002 е свалила 30 килограма след раждането на близнаците си

Горещи новини27 МАЙ 2019

Брадли Купър и Ирина Шейк на семейна разходка

Младото семейство се възползваха от хубавото време заедно

Горещи новини26 МАЙ 2019

Новата песен на Папи Ханс ще бъде дует

Изпълнителят е доволен и от работата си в новостартиралата рекламна агенция, в която е съдружник

Горещи новини25 МАЙ 2019

Деси Цонева бременна с момиченце, бащата е 19 години по-възрастен

Явор Стефанов й помогнал след загубата на баща й