Звезди : Горещи новини13 СЕПТЕМВРИ 2017

Кристина Милева: Второто дете беше изненада

Моделът говори за децата си и за плановете да да живеят в чужбина

Топмоделът Кристина Милева стана майка за втори път преди няколко месеца, а днес тя разкрива, че малката Миа не е била планирано бебе.

“Но беше желана, въпреки че разликата на Кай и Миа е толкова малка. Някак си усещах, че ще е момиче, за което винаги съм мечтала. От друга страна, като единствено дете, винаги съм мислила, че е по-хубаво да имаш братя и сестри, при нас се получи перфектната комбинация”, казва днес Кристина.

И както Миа е била изненада за своите родители, така и нейната поява на бял свят е била изненадваща.

“Второто раждане бе по-лесно и по-бързо, но беше неочаквано – Миа подрани, буквално ни изненада, но, слава богу, в София. Беше седмицата преди Великден – на следващия ден трябваше да пътуваме с приятели за Гърция, не ми се и мисли какво можеше да стане, ако се беше случило по пътя”, спомня си днес моделът.

И макар да е млада майка, Милева планира съвсем скоро да се завърне на модния подиум. “Имам още няколко години, в които се надявам да мога да работя активно. С правилната организация и подкрепа от страна на човека до мен, майчинството няма да попречи. Имам план до края на годината да се върна към работата си в Америка“, споделя синеоката красавица.

За своите лета обаче Криси избира родното Черноморие. Къде прекарва своята почивка младото семейство и защо не планира да живее в България, четете в новия брой на сп. GRAZIA.

Още за звездите четете всеки ден в MissBloom – последвайте ни и във Фейсбук!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Почина Мари Фредриксон от Roxette

Сбогуваме се с 61-годишната солистка

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Ан Хатауей и съпругът й посрещнаха второто си дете

И двата пъти звездата е имала проблеми със зачеването

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Карди Би е на корицата на януарския Vogue. "Вярвам в прошката", казва звездата

Стопроцентово откровена за брака и за кариерата си