Кристен Стюърт с нова приятелка

Актрисата отново се среща с жена

Тийн любимката и звезда от филма “Облаците на Силс Мария” Кристен Стюърт отново изненада почитателите си, афиширайки чисто новата си връзка. 

Актрисата, добила популярност с ролята си на Бела в поредицата “Здрач”, излизаше със своята бивша асистентка Алиша Каргайл, но към края на 2015 г. двете дами спряха да се появяват заедно. Стюърт присъстваше сама на повечето публични събития, което още повече разпали спекулациите, че са се разделили.

Преди ден обаче стана ясно, че носителката на “Сезар” вероятно е открила любовта другаде. Стюърт беше забелязана по улиците на Париж в компанията на Соко или Стефани Соколонски, която също част от развлекателния бизнес. 30-годишната французойка се занимава с музика, писане на песни и освен това се изявява като актриса.

soko

Соко на ревюто на Chanel по-рано този месец

Според очевидци, двете не криели чувствата си и съвсем спокойно се разхождали ръка за ръка, и дори се целували, докато се наслаждавали на забележителностите във френската столица. 

През февруари Кристен и Соко присъстваха на вечеря, давана от модна къща Chanel и не е изключено двете да се запознали на събитието. Французойката е почитател на марката и често присъства на ревютата ѝ в рамките на седмицата на модата, а Стюърт, от своя страна, е лице на бранда от няколко години.

Снимки: Profimedia

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа