Концертът на Ариана Гранде събра $13 млн. за жертвите

Звездите се обединиха срещу страха с музиката си

Ариана Гранде се завърна в Манчестър за благотворителен концерт в полза на жертвите и техните семейства след атентата преди две седмици.

По време на тричасовото шоу, певицата и колегите й успяха да привлекат сумата от 2.6 милиона долара. Така събраната дотук сума онлайн и заедно от дарители, билети и съобщения в открития фонд възлиза на 12.9 милиона долара.

В шоуто на стадион Old Trafford, освен Ариана Гранде се включиха още The Black Eyed Peas, Coldplay, Джъстин Бийбър, Фаръл Уилямс, Кейти Пери, Майли Сайръс, Take That, Роби Уилямс, Ъшър и други. Ед Шийрън, Боно, Стиви Уондър, Дейвид Бекъм и ред други лица от музиката и шоубизнеса подкрепиха каузата със специални видео послания.

“Искам да ви благодаря, че се събрахте и сте толкова прекрасни… Мисля, че любовта е лекарството, от което светът наистина се нуждае точно сега. Така че искам да ви благодаря, че сте точно това лекарство”, каза певицата, след като излезе на сцената и изпълни първата си песен.

“Покланям се, защото, въпреки всички неща, които станаха тук, не надушвам или не чувам никакъв страх”, заяви Фаръл Уилямс. “За мен най-важната отговорност, която имаме на цялата планета е да се грижим един за друг”, каза Майли Сайръс.

Концертът събра над 50 000 души, а билетите бяха разпродадени за броени минути. “Изпълненията тази вечер бяха пламенно шоу, провокирано от солидарност по повод скорошните атаки, които преобладават в новините”, отбелязва “Outside Organization”, имайки предвид и терористичния атентат в събота на Лондонския мост.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.