Звезди : Горещи новини19 ДЕКЕМВРИ 2018

Кои ще са най-популярните бебешки имена през 2019?

В списъка влизат Сторми, Киви и Артур

Да, и при имената на новородените има тенденции всяка година, като следващата “обещава” те да са повлияни най-много от клана Кардашиян-Дженър и така очаквания първи наследник на Меган Маркъл и принц Хари.

Според проучване, проведено от BabyCenter, откакто Кайли Дженър роди, името Сторми е станало по-популярно с 61%, като тази тенденция изглежда, че ще се задържи и идната година. Семейството на 21-годишната милионерка е провокирало и интерес към имената Dream, True и Chicago. 

Веднага след Кардашиян, се подрежда и кралското британско семейство. Според проучването, догодина ще има голям интерес към имената Артур, Джеймс и Алберт, както и Виктория, Алис, Диана и Елизабет, тъй като това са най-популярните предположения за името на първия наследник на Меган и Хари. Интересно е, че дори имената на Меган и Хари е възможно да са често избирани за новородените.

През 2019 много актуални ще са и бохемските имена: Peace (Мир) за момиче и Shanti (отново означаващо Мир, но на санкрит) за момче. Наред с тях, се очаква да има интерес и към имената на храни: Кейл. Шафран и Киви.

Много тренди ще са и краткитe, но оригинални имена като Нова, Кейс, Заян, Елла, Яра и Опал. Експертите прогнозират, че е възможно и някои по-нетипични и не свързани със звездите имена, също да зачестят през 2019 като: Ариа, Райли, Лайла, Зоуи, Харпър, Джаксън, Ейдън, Кейдън, Грейсън и Лукас.  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари