Звезди : Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2019

Кейти Пери каза “да” на хеликоптер

Двойката имат дълга любовна история, но за щастие е такава с щастлив край. И за да е завършена приказката, те се сгодиха по много красив начин.

Кейти Пери и Орландо Блум вече се похвалиха за годежа със снимка на екстравагантния си пръстен. Сега певицата разказва за сладкия начин, по който е станало.

Случило се е на Свети Валентин, ден, който според Кейти Пери е или за раздяла, или за нещо много красиво между двама души. В техния случай е било второто.

Орландо я е завел на ресторант и оставяйки я с впечатлението, че ще отидат на изложба. Вместо това обаче те се озовали пред хеликоптер. Там всъщност той я попитал важния въпрос.

Не всичко обаче минало по план.

Блум написал бележка с всичко, което искал да каже на половинката си. Другата й цел била да я разсее, докато той приготви шампанското и пръстена. Но не станало точно така. Кутийката за пръстена била твърде голяма за малкото джобче в сакото на Орландо. В опита си да я изкара от там, той скъсал плата и ударил бутилката шампанско.

Сгодени! Пръстенът на Кейти Пери обаче не е като другите

“Четях бележката, която трябваше да ме разсее, но същевременно чувах, че нещо не е наред с бутилката. Шампанското беше… ами, навсякъде.” разказа Кейти.

Въпреки тази малка спънка по пътя, все пак всичко завършило добре. Тя приела предложението, а хеликоптерът кацнал на върха на сграда в Лос Анджелис, където всичките им близки ги чакали, и заедно отпразнували.

Раздялата направила чудо с Кейти Пери и Орландо Блум

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност