Кейт се усмихва и под дъжда заради почитателите си

Херцогинята е взела пример от кралицата, когато става дума за стил и подход към хората.

Кейт Мидълтън винаги е била предана на почитателите си. Затова и въпреки дъжда тя не спря да се усмихва, дори и без чадър.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на посещение в Блекпул, където ги посрещнаха с много усмивки, ентусиазъм и подаръци. За съжаление обаче времето не им се усмихна по същия начин и те трябваше да се разхождат под дъжда.

Дойде и времето двойката да поздрави тълпата, която ги чакаше. Това, което направи Кейт тогава, стопли сърцата на почитателите й. Тя затвори своя чадър и със същата ведра усмивка както винаги, се впусна в прегръдки и здрависвания с феновете.

Кейт Мидълтън е блестяща в Alexander McQueen

Предпочела да се намокри, отколкото да се скрие и да не могат да я видят всички дошли. Така тя успяла да обърне внимание на повече хора и дори да получи подаръци от някои от тях. Няколко момичета й подариха красиви цветя, а самата тя каза, че ще занесе и сувенири за децата си.

Това е пример, който Кейт е взела от кралицата. Тя винаги носи искрящи цветове, за да бъде сигурна, че всеки ще може да я види. Със сигурност и не бърза да се скрие под чадъра, защото знае, че всички хора идват да зърнат кралицата и не иска да ги лишава от това.

За тоалета си херцогинята може да не е избрала пъстър цвят, но беше също толкова стилна. Носеше тъмно зелено палто, което беше комбинирала с черен шал и стилни ботуши на висок ток.

Кейт Мидълтън заработи в бирария в Ирландия

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

"Много съм разочарована"

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Илиева прегръща сина си на новите си снимки

Рядко имаме възможност да видим малкия Александър, но ето че Мария ни зарадва с даже три нови снимки