Звезди : Горещи новини30 ОКТОМВРИ 2017

Кевин Спейси обяви, че е гей

Звездата отговори на обвинения за тормоз с официално съобщение, в което адресира сексуалността си

58-годишният холивудски актьор Кевин Спейси призна пред света, че е хомосексуален. 

Поводът са обвиненията от страна на колегата му Антъни Рап, който твърди, че Спейси му е налетял, когато е бил само на 14 години. Двамата са останали сами след парти в апартамента на Кевин, който след това се е опитал да го прелъсти. 

Носителят на две награди “Оскар” адресира случката в официално съобщение, с което се извинява на Рап. “Уважавам и се възхищавам на Антъни Рап като актьор. Ужасен съм да чуя тази история. Наистина не си спомням случката, която трябва да е станала преди повече от 30 години,” пише Спейси. “Но ако наистина съм се държал по начина, който той описва, то значи му дължа искрените си извинения за крайно неподходящото пиянско поведение. Извинявам се за начина, по който се е чувствал през всичките тези години.” 

Звездите, които крият, че са бисексуални

Втората част на изявлението на Кевин до медиите се фокусира върху признанието му, че е гей. Носителят на Орден на британската империя за първи път говори открито за сексуалността си, която в миналото е била причина за редица слухове. “Тази история ми даде куража да говоря и за други неща, свързани с личния ми живот. Знам, че в публичното пространство има достатъчно истории, които се подхранват от факта, че ревностно защитавам личното си пространство.”

“Най-близките ми хора знаят, че през живота си съм имал връзки както с мъже, така и с жени. Обичал съм и съм имал романтични отношения с мъже, а сега избирам да живея като гей. Искам да се отнеса към тази тема с честност и откритост, а това започва с обяснение за собственото ми поведение.”

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност