Звезди : Горещи новини07 ЯНУАРИ 2018

Камерън Диас осиновява бебе

Актрисата е отчаяна в опитите си да зачене

Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна. В последните две години актрисата изпробвала всички методи, за да забременее, но засега безуспешно.

Блондинката се подложила на инвитро процедури, хормонални инжекции и медикаменти за стимулиране на фертилността, но нищо не давало ефект, пише сп. Us Weekly. “Борбата за забременяване е тежка. Камерън е готова на всичко, за да стане майка”, споделя източник пред медията.

“Бенджи не е минал физически през нещата, с които се сблъсква Камерън, но той не спира да ѝ показва, че те са в това заедно. Той би направил всичко за нея. Засега двамата са отворени за различни опции като сурогатна майка или дори осиновяване”, добавя източникът. “Двамата минаха през доста емоции, но вярват, че всичко ще приключи с щастлив край”.

Актрисата дори напусна киното, за да се отдаде на семейството си и на мечтата да си имат бебе. “Приоритетите на Камерън се промениха на 100 процента, откакто срещна Бенджи. Той я обожава и ѝ е невероятно верен. Пише ѝ съобщения през цялото време и непрекъснато ѝ повтаря колко много я обича”, издаде преди време близък на двойката.

Камерън и Бенджи се ожениха на изненадваща церемония в дома си в Бевърли Хилс на 5 януари 2015. Двамата бяха гаджета едва 8 месеца като се запознаха благодарение на Никол Ричи, която е омъжена за близнака на певеца – Джоел Мадън.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

На 61 години актрисата демонстрира страст към живота и удивителна красота

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Емили Ратайковски също стана "шефка"

София Аморусо, или позната като Насти Гал, авторката на книгата "Шефката" създаде модна линия с Емили Ратайковски

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство