Звезди : Горещи новини07 ЯНУАРИ 2018

Камерън Диас осиновява бебе

Актрисата е отчаяна в опитите си да зачене

Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна. В последните две години актрисата изпробвала всички методи, за да забременее, но засега безуспешно.

Блондинката се подложила на инвитро процедури, хормонални инжекции и медикаменти за стимулиране на фертилността, но нищо не давало ефект, пише сп. Us Weekly. “Борбата за забременяване е тежка. Камерън е готова на всичко, за да стане майка”, споделя източник пред медията.

“Бенджи не е минал физически през нещата, с които се сблъсква Камерън, но той не спира да ѝ показва, че те са в това заедно. Той би направил всичко за нея. Засега двамата са отворени за различни опции като сурогатна майка или дори осиновяване”, добавя източникът. “Двамата минаха през доста емоции, но вярват, че всичко ще приключи с щастлив край”.

Актрисата дори напусна киното, за да се отдаде на семейството си и на мечтата да си имат бебе. “Приоритетите на Камерън се промениха на 100 процента, откакто срещна Бенджи. Той я обожава и ѝ е невероятно верен. Пише ѝ съобщения през цялото време и непрекъснато ѝ повтаря колко много я обича”, издаде преди време близък на двойката.

Камерън и Бенджи се ожениха на изненадваща церемония в дома си в Бевърли Хилс на 5 януари 2015. Двамата бяха гаджета едва 8 месеца като се запознаха благодарение на Никол Ричи, която е омъжена за близнака на певеца – Джоел Мадън.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини29 МАРТ 2020

Филип Аврамов, Миролюба Бенатова и още български звезди, които станаха доброволци в борбата с вируса

Много знаменитости призоваха да дарим за благотворителност, други направиха и още

Горещи новини29 МАРТ 2020

Марая Кери навърши 50 години сама с децата си

Звездата не загуби доброто си настроение и сподели снимки, на които изглежда блестящо

Горещи новини29 МАРТ 2020

Том Ханкс и съпругата му се възстановиха напълно

Семейството се завърна у дома си в Лос Анджелис

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита