Звезди : Горещи новини16 АВГУСТ 2018

Какво би се случило ако Мелания се разведе с Доналд Тръмп?

Двама бракоразводни адвокати споделят последиците от развода на Американския президент и първата дама

Снимки: Profimedia

През последната година отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са по-обтегнати отвсякога, особено след скандала с порно актрисата Сторми Даниелс. Дали двамата клонят към развод и какви биха били последиците от него?

През пролетта слуховете, че Доналд и Мелания обмислят развод се засилиха след признанията на порно звездата Сторми. Тя твърди, че Тръмп й е платил 130 000 долара, за да запази в тайна аферата им от 2006 година. Мелания дори изчезна от зоркото око на медиите за цели 24 дни, докато ситуацията се успокои.

Въпреки всички спекулации и огромното медийно напрежение, двойката остана заедно. Това далеч не означава, че отношенията им са прекрасни и не може да се стигне до развод. Тръм вече има известен опит в тази сфера – през 1990 се развежда с първата си жена Ивана, която получава 20 милиона долара, а девет години по-късно втората му жена Марла получава скромните 1 милион долара от развода им.

Бракоразводните адвокати Санди Ейн и Черил Ню разкриват пред Washingtonian, че Мелания и Тръмп със сигурност са подписали предбрачен договор, където разпределението на имуществото е обяснено в детайли, както и сумата, която първата дама би получила.

Адвокатите са почти убедени, че съществува и възможността при евентуален развод двойката да подпише и следбрачен договор. Този договор би изплатил на Мелания много по-солидна сума от колкото предбрачния, а в размяна тя ще трябва да остане с Американския президент до края на мандата му.

Развод в семейство Тръмп

Мелания Тръмп е уморена от лъжите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ЯНУАРИ 2020

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей за първи път заедно на червения килим

Двойката, която рядко виждахме заедно дори по улиците, се появи ръка за ръка на две събития

Горещи новини26 ЯНУАРИ 2020

Риана се е върнала при Дрейк?

Вече 11 години двамата имат сложни отношения, които ту прекъсват, ту привличането пламва отново

Горещи новини25 ЯНУАРИ 2020

Разводът накарал Адел да отслабне

Нейната бивша лична треньорка разказва през какво е преминала 31-годишната поп звезда

Горещи новини25 ЯНУАРИ 2020

Джеси Джей е по-красива от Джена Дюан, заяви в прав текст Чанинг

Актьорът защити приятелката си от хейтъри