Какъв е проблемът с официалния портрет на Мелания?

Вълна от критика се надигна в социалните медии

Белият дом разпространи първия официален портрет на Мелания Тръмп като първа дама. Ще ви учудим ли с това, че социалните мрежи веднага избухната с иронични забележки?

Разбира се, че не. Въпреки бляскавата си визия и това, че се облича добре (тук е любимата ни нейна визия), Мелания продължава да буди антипатия не само у американците. Също като своя съпруг.

Но какъв точно се оказа проблемът с кадъра, разпространен в понеделник?

Първо, Мелания отнесе остра критика за това, че лицето й е обработено с фотошоп. Тук няма какво да направим, освен да се съгласим! На снимката физиономията на мисис Тръмп е като на пластмасова кукла, като всички бръчици и пори са изгладени и по кожата не е оставено нито едно доказателство, че пред камерата е стояло живо човешко същество…


Другият детайл, който разгневи потребителите в социалните мрежи, бе огромният диамантен пръстен на лявата ръка на Мелания.

Всъщност, това е годежният пръстен, с който Тръмп й предлага брак през 2004-та.

Бижуто с 13-каратов камък струва 1.5 милиона долара. Една популярна версия обаче гласи, че милиардерът се сдобил с него на половин цена, в замяна на реклама в тогавашното му риалити шоу за стажанти.

Така или иначе, изборът на Мелания да покаже камъка на първия си портрет като първа дама бе определен като твърде недискретен. Форумци къде нашега, къде сериозно я посъветваха да продаде пръстена и да спаси хиляди гладуващи хора с парите.

Наивно предложение, смятаме ние – тъй като съпругата на президента е всичко, освен скромна! Пътят й от страниците на Playboy до Белия дом ви припомнихме наскоро в снимки, така че можете отново да им хвърлите един поглед.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър