Как ще се казват близнаците на Джордж и Амал Клуни?

Актьорът сподели как се грижи бременната му съпруга

Джордж Клуни скоро ще става баща и вече тръпне в очакване да види бъдещите си наследници.

Актьорът сподели, че със съпругата му Амал са коментирали имената на близнаците, но все още не са измислили конкретни. “Имам много приятели, които избират да кръстят децата си на родителите или роднините си, но каквото и име да избереш те започват “О, това не ми харесва. Той беше министър-председател” или “Не може да я кръстите Сюзан. Нима не си спомняш леля Сюзан?”

Клуни се пошегува, че е предложил да ги кръстят на компанията му за текила “Casamigos”. “Амал ми каза, че не може да кръстя децата Каса и Мигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено”, обясни Джордж и сподели доколко е капризна бременната му съпруга.

“Тя се справя забележително добре. Амал е невероятна. Дори не ми се налага да правя нещо особено, за да ѝ помагам. Понякога ѝ приготвям чай или някоя друга дреболия, но само това”, обяснява актьорът.

Миналият месец двойката официално обяви, че е в очакване на близнаци, които трябва да се появят на бял свят това лято. “Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение”, сподели тогава Клуни, а майка му Нина издаде, че очакват момче и момиче.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

"Много съм разочарована"

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Илиева прегръща сина си на новите си снимки

Рядко имаме възможност да видим малкия Александър, но ето че Мария ни зарадва с даже три нови снимки