Звезди : Горещи новини05 ФЕВРУАРИ 2018

Изненада! Кайли Дженър стана майка

Риалити звездата сподели видео, проследяващо цялата й бременност

Кайли Дженър е станала майка на момиченце на 1 февруари. Риалити звездата сама сподели щастливата новина с феновете си в социалните мрежи.

Младата майка публикува и видео, което проследява цялата й бременност – най-щастливите моменти, прегледите при лекаря, тайното й бебешко парти, раждането на детето, на което присъстват бащата Травис Скот и майка й Крис Дженър. Вижда се дори новороденото.

Ето точно колко струва ежедневният грим на Кайли Дженър

Във видеото, дълго 11 минути и 32 секунди, за първи път се вижда и бебето на сестра й Ким, което бе родено от сурогатна майка. С това Кайли слага край на всички слухове, които се породиха по време на бременността й и факта, че тя се скри от света. Имаше безброй догатки – от това, че Кайли не е бременна, до това, че тя е сурогатната майка, износила детето на Ким. Новината за бременността на брюнетката стана известна през септември, но нито един от двамата родители, нито близките им не проговориха за това.

Изненада! Кайли Дженър стана майка

Кайли Дженър с убийствена фотосесия за COMPLEX

До днес, когато малката Дженър използва социалната мрежа, за да обясни на своите фенове защо е решила да се скрие от света:

“Съжалявам, че ви държах в неведение по време на всички тези предположения. Разбирам, че сте свикнали да показвам всичко от себе си. Бременността ми е нещото, което избрах да не показвам на света. Трябваше да се подготвя за тази нова роля в живота си по най-позитивния, спокоен и здравословен начин, който знам. Нямаше момент, нямаше платено разкритие, което да съм планирала. Знаех, че бебето ще почувства всеки стрес и всяка емоция, затова реших да го направя по този начин за моя малък живот и за нашето щастие. Оценявам това, че приятелите ми и най-вече семейството ми ми помогнаха да направя този специален момент възможно най-личен. Моето красиво и здраво момиченце се появи на 1 февруари и просто нямах търпение да ви споделя тази блгаословия. На седмото небе съм от щастие! Благодаря ви за разбирането”, сподели риалити звездата.

Сестрата на Кайли – Клои, която също очаква своето първо дете, сподели кадър на двете, пъчещи бременни коремчета. Вижте снимки в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Наталия Водянова се омъжи за милиардера Антоан Арно
Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2020

Наталия Водянова се омъжи за милиардера Антоан Арно

Красавицата от Русия каза "да" със скромна церемония

Пен Баджли и съпругата му очакват първото си дете
Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2020

Актьорът Пен Баджли е посрещнал първото си дете

Актьорът от You и Gossip Girl е станал баща

Наградите Emmy подкрепиха най-уязвимите по време на пандемията
Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2020

Наградите Emmy подкрепиха най-уязвимите по време на пандемията

COVID-19 промени не само начина на провеждане на наградите, но и част от участниците за вечерта

Церемонията, победителите и още от наградите Emmy
Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2020

Церемонията, победителите и още от наградите Emmy

Тази година звездите не се прибраха с наградите си, а наградите дойдоха при тях