Звезди : Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2017

Изненада! Бионсе е бременна

Певицата обяви по удивителен начин щастливата новина

Поп дивата Бионсе обяви, че е бременна, с което успя да изненада милионите си фенове.

Певицата отново съобщи новината по неповторим начин. След като през 2011 г. разкри от сцената на музикалните награди на MTV, че очаква първата си рожба, сега тя го стори със страхотен кадър в Instagram. На снимката тя е по бельо и показва вече наедрялото си коремче. От коментара става ясно, че Бионсе и нейната половинка Джей Зи са в очакване на близнаци.“Бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме за втори път. Изключително сме благодарни, че семейството ни се увеличава с още двама души и ви благодарим за пожеланията!”. Те обаче не издава нито пола на бъдещите си наследници, нито кога те ще се появят на бял свят.

beyonce-1

Звездната двойка, която се ожени през 2008 година, вече има дъщеричка на 5 години – Блу Айви. През 2013 г. певицата разкри, че е претърпяла спонтанен аборт преди да роди първото си дете. “Преди около две години бях бременна за първи път. Чух биенето на сърцето, което е най-красивата музика, която съм чувала през живота си. Избрах имена, представях си как ще изглежда детето ми. По-късно обаче сърцето му спря. Отидох в студиото и написах най-тъжната песен, която някога съм писала. Всъщност това беше първата песен от албума ми. Това беше най-добрата терапия за мен да мина през най-тежкото нещо в живота ми”, разказа Бионсе.

Изпълнителката винаги е криела личния си живот и оставяла без отговор всички слухове покрай него. Дори при първата й бременност имаше спекулации, че тя лъже, че чака бебе, на които тя не отговори. Може би това е провокирали този път да обяви новината, като покаже наедрялото си коремче.

Вижте повече снимки на Бионсе и нейното семейство в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Криско показа детето си във видео на песен, посветена на Цвети

Песента му е много по-различна от типичния му репертоар

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият албум на Селена Гомес ще бъде...

... необичайно искрен и истински

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Тейлър Суифт - жената на десетилетието на Billboard

В благодарствената си реч тя отново адресира проблема със Скутър Браун

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете