Имало ли е заплахи от Брад Пит към Анджелина?

Появиха се слухове, че актьорът е заплашил бившата си половинка заради това, че бави развода

Брад Пит и Анджелина Джоли сложиха край на връзката си през 2019-а, но все още не съумяват да приключат окончателно процедурата по развода си.

Актьорът бил толкова изнервен от този факт, че заплашил бившата си половинка с глоба.

Брад се заканил, че може да наложи на Анджелина Джоли парична глоба, заради това, че умишлено забавяла процедурата по развода, носи слухът.

От друга страна източници, близки до Брад Пит отричат той да е заплашвал Джоли. Истина е обаче, че звездата от “Имало едно време в Холивуд” е вече силно изнервен от проточилия се с години развод.

Брад желаел да приключи с това възможно най-скоро. Говори се, че Анджелина от своя страна все още не можела да се справи с емоционалните последици от раздялата. Макар сама да подаде документите за развода, актрисата и активист за човешките права не е превъзмогнала загубата на своята най-голяма любов.

Проблемите във връзката с Брад оставиха видим отпечатък и върху здравето на актрисата. Малко преди съпрузите да обявят решението си за раздяла, Анджелина беше приета по спешност в болница. Организмът й бил крайно изтощен от стрес и Джоли била драстично отслабнала, както се видя на тези снимки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини07 АПРИЛ 2020

Хари и Меган разкриха плановете си за бъдещето

Двойката разказа и как са избрали името на Арчи

Горещи новини07 АПРИЛ 2020

Алек и Хилария Болдуин очакват петото си дете

Хилария обяви щастливата новина с видео в Instagram

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

3-годишният син на Пинк също боледува от коронавирус

Болестта при детето протича с тежки симптоми, споделя поп звездата