Звезди : Горещи новини13 ОКТОМВРИ 2017

Франки Мюниц не помни участието си в “Малкълм”

Актьорът преживя няколко мини инсулта, които засегнаха мозъка му

Звездата от хитовия сериал “Малкълм” – Франки Мюниц призна, че няма спомен от участието си в култовия ситком, който го превърна в любимец на зрителите.

Актьорът преживява поредица от мини-инсулти и мозъчни сътресения, които се отразяват на паметта му. Мини-инсултът е преходна исхемична мозъчна атака, която трае няколко минути и не причинява дълготрайни увреждания на мозъка. Симптомите често отшумяват, без да се наложи медицинско съдействие. Явно случаят при актьора не е точно такъв.

Първият мини-инсулт, който Франки получава е през 2012 г., когато той е едва на 26 години. След година следва втори. Неговият лекуващ лекар – доктор Лий Шуом казва, че загубата на памет се дължи на мозъчните сътресения, при които с времето симптомите се засилват. За да му припомни всички страхотни моменти от детството, приятелката на Мюниц – Пейдж Прайс е събрала важно за него снимки и видеоклипове.

Франки влиза в образа на Малкълм в периода между 2000 и 2006 година. Неговият екранен партньор в сериала, който изиграва негов баща – Брайън Кранстън, подкрепи публично младия актьор. “Казах му да не се тревожи какво помни и какво не. Те си остават негови преживявания”.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Грета Тунберг е най-младата "Личност на годината"

16-годишната екоактивистка си заслужи почетния приз от Time

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън с тиарата на принцеса Даяна

Вчера Кейт сияеще най-силно в Alexander McQueen

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Джоли и Хайек, новото голямо приятелство в Холивуд

Двете актриси са станали близки по време на работата си по общ филм