Ева Лонгория проговори за бъдещото си бебе

Актрисата вече е готова с избора на име. Какво ще е то?

42-годишната Ева Лонгория e в очакване на своето първо дете и най-сетне проговори за бременността, за очакванията й и за изборa й на име за бебето.

“Сега съм просто в златен месец. Пълна съм със сили и енергия. Първото тримесечие бе тежко, но сега всичко е наред,” казва Лонгория пред сп. People. “Нищо не знам за това каква майка ще бъда. Имам много племенници и приятели, които са с деца. Не знаех, кога ще имам и аз!”

Брюнетката казва, че не е капризна като повечето бременни момичета. “Нямам някакви специални хранителни желания. По-точно обратното. Спря да ми се яде пиле почти веднага след като забременях. А аз хапвах пиле ежедневно. Докато сега, когато съпругът ми поръча, аз по-скоро се чудя защо го прави,” споделя актрисата.

Ева споделя, че съпругът й Хосе Бастон е просто във възторг от идеята, че ще имат дете, макар за него това да е четвърто поред. Бъдещата майка разкрива, че двамата вече са мислили и какво име да изберат за бъдещото си дете. Холивудската звезда казва, че искат “традиционно” име, което да подсказва мексиканските корени на родителите му. “Ние сме мексиканци, така че сме традиционалисти. И то ще бъде дълго име,” казва Лонгория пред Entertainment Tonight.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Три милиона долара за сватбата на Джей Ло и Алекс това лято

Ето и всичко, което знаем към момента

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Шей Мичъл отправя важно послание към младите майки

Жените, родили наскоро, днес са поставени под голям натиск, смята актрисата