Ева Лонгория проговори за бъдещото си бебе

Актрисата вече е готова с избора на име. Какво ще е то?

42-годишната Ева Лонгория e в очакване на своето първо дете и най-сетне проговори за бременността, за очакванията й и за изборa й на име за бебето.

“Сега съм просто в златен месец. Пълна съм със сили и енергия. Първото тримесечие бе тежко, но сега всичко е наред,” казва Лонгория пред сп. People. “Нищо не знам за това каква майка ще бъда. Имам много племенници и приятели, които са с деца. Не знаех, кога ще имам и аз!”

Брюнетката казва, че не е капризна като повечето бременни момичета. “Нямам някакви специални хранителни желания. По-точно обратното. Спря да ми се яде пиле почти веднага след като забременях. А аз хапвах пиле ежедневно. Докато сега, когато съпругът ми поръча, аз по-скоро се чудя защо го прави,” споделя актрисата.

Ева споделя, че съпругът й Хосе Бастон е просто във възторг от идеята, че ще имат дете, макар за него това да е четвърто поред. Бъдещата майка разкрива, че двамата вече са мислили и какво име да изберат за бъдещото си дете. Холивудската звезда казва, че искат “традиционно” име, което да подсказва мексиканските корени на родителите му. “Ние сме мексиканци, така че сме традиционалисти. И то ще бъде дълго име,” казва Лонгория пред Entertainment Tonight.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 СЕПТЕМВРИ 2019

Pussycat Dolls се събират отново

Никол Шерцингер подписа договор за милиони, за да се върне официално в групата

Горещи новини17 СЕПТЕМВРИ 2019

Дженифър Лорънс се омъжи тайно?

Актрисата беше видяна да излиза от общината с годеника си

Горещи новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Сексапилът на Адриана Лима е опасен

Адриана се появи на корицата на руското списание Numero с гореща фотосесия

Горещи новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Иман: Недейте да показвате толкова много от себе си

63-годишната легенда от модния подиум смята, че на днешните момичета им липсва усещането за мистерия