Ева Лонгория проговори за бъдещото си бебе

Актрисата вече е готова с избора на име. Какво ще е то?

42-годишната Ева Лонгория e в очакване на своето първо дете и най-сетне проговори за бременността, за очакванията й и за изборa й на име за бебето.

“Сега съм просто в златен месец. Пълна съм със сили и енергия. Първото тримесечие бе тежко, но сега всичко е наред,” казва Лонгория пред сп. People. “Нищо не знам за това каква майка ще бъда. Имам много племенници и приятели, които са с деца. Не знаех, кога ще имам и аз!”

Брюнетката казва, че не е капризна като повечето бременни момичета. “Нямам някакви специални хранителни желания. По-точно обратното. Спря да ми се яде пиле почти веднага след като забременях. А аз хапвах пиле ежедневно. Докато сега, когато съпругът ми поръча, аз по-скоро се чудя защо го прави,” споделя актрисата.

Ева споделя, че съпругът й Хосе Бастон е просто във възторг от идеята, че ще имат дете, макар за него това да е четвърто поред. Бъдещата майка разкрива, че двамата вече са мислили и какво име да изберат за бъдещото си дете. Холивудската звезда казва, че искат “традиционно” име, което да подсказва мексиканските корени на родителите му. “Ние сме мексиканци, така че сме традиционалисти. И то ще бъде дълго име,” казва Лонгория пред Entertainment Tonight.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева