Звезди : Горещи новини10 АВГУСТ 2019

Емили Ратайковски: “Понякога не се епилирам, за да се почувствам секси”

Моделът говори за феминизма, женското самочувствие и сексапила

В новия брой на Harper’s Bazaar е публикувано есе, написано лично от Емили Ратайковски, в което тя разказва за това какво я кара да се чувства секси.

Емили Ратайковски е един от тези модели, които никога не са се притеснявали да бъдат секси – това го осъзнава и самата тя. Много пъти е заявявала, че обича да носи предизвикателно облекло или дори да е напълно гола, и това никога не й се е струвало нередно.

В новото издание на модното списание тя описва по-подробно своето мнение по въпроса. Разказва, че от малка се е считала за феминист и за защитник на женските права. Затова и миналата година не се почудила и за секунда дали да не е включи в протеста срещу назначаването на Брет Кавано. Това, което я изненадало тогава, било реакцията на хората и най-вече на жените.

“Когато бях арестувана, в медиите се коментира не факта, че съм протестирала, а това, че не носех сутиен под потника си. Не можех да повярвам, че жените, които стояха рамо до рамо с мен на протеста, предпочетоха да критикуват избора ми за облекло тогава”, пише Ратайковски.

Емили Ратайковски също стана “шефка”

По нататък в есето, Емили казва, че когато изразява сексуалността си, се чувства най-добре. Понякога това означава да носи красиви дрехи и да си слага грим, понякога означава да не се епилира – и двете неща я карат да се чувства еднакво секси и смята, че всяка жена има право на този избор.

“Не казвам, че всяка от нас трябва да не се бръсне, за да бъде секси. Опитвам се да покажа, че жените трябва да имаме възможност да избираме как да представяме себе си и какво да носим – независимо дали е с бурка, или с бикини.”

Дженифър Анистън за самочувствието, бившите и кариерата след Friends

Анджелина Джоли: “Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си