Звезди : Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2018

Джордж Клуни срещнал Амал в дома си

Актьорът споделя, че дори не очаквал двамата да се влюбят

Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки на Холивуд, но до днес нито един от двамата не е споделял как са се запознали.

56-годишният актьор разкри в шоуто My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, че за първи път видял Амал през май 2013 г. и дори не му се наложило да напусне дома си до езерото Комо, Италия. “Смешно е. Общ приятел ми звънна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се”.

Джордж Клуни напуска киното

Тогава Клуни бил в компанията не само на агента си, но на гости му били и неговите родители. “Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл от нея, защото тя трябваше да изпрати няколко снимки на моите родители”, спомня си Клуни.

Неговият агент пък бил толкова очарован от Амал, а химията между Джордж и адвокатката явно била очевидна, защото той им предрекъл сватба. “Обади ми се агентът ми и ми каза: Жената, с която се запознах при теб, някой ден ще се ожениш за нея. И това наистина се случи”, казва още холивудската звезда пред Дейвид Летерман.

Джордж Клуни проговори за близнаците

Амал и Джордж започват да си пишат редовно, но актьорът се съмнява, че нещо ще се случи. “Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели”, разказва още Клуни. В крайна сметка това се случва, а година по-късно двамата се женят във Венеция. Днес пък са горди родители на близнаците Ела и Александър.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини12 НОЕМВРИ 2019

Нина Добрев бе приета спешно в болница

Актрисата е прекарала една вечер в спешното отделение

Горещи новини12 НОЕМВРИ 2019

Зейнеб Маджурова е родила момиче

Телевизионната водеща сподели, че в края на миналата седмица е родила

Горещи новини12 НОЕМВРИ 2019

Хилария Болдуин претърпя още един спонтанен аборт

Вчера майката на четири деца сподели тъжните новини

Горещи новини11 НОЕМВРИ 2019

Mademoiselle Aia вече е мадам!

Този уикенд Алис Симеонова се омъжи