Звезди : Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2018

Джордж Клуни срещнал Амал в дома си

Актьорът споделя, че дори не очаквал двамата да се влюбят

Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки на Холивуд, но до днес нито един от двамата не е споделял как са се запознали.

56-годишният актьор разкри в шоуто My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, че за първи път видял Амал през май 2013 г. и дори не му се наложило да напусне дома си до езерото Комо, Италия. “Смешно е. Общ приятел ми звънна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се”.

Джордж Клуни напуска киното

Тогава Клуни бил в компанията не само на агента си, но на гости му били и неговите родители. “Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл от нея, защото тя трябваше да изпрати няколко снимки на моите родители”, спомня си Клуни.

Неговият агент пък бил толкова очарован от Амал, а химията между Джордж и адвокатката явно била очевидна, защото той им предрекъл сватба. “Обади ми се агентът ми и ми каза: Жената, с която се запознах при теб, някой ден ще се ожениш за нея. И това наистина се случи”, казва още холивудската звезда пред Дейвид Летерман.

Джордж Клуни проговори за близнаците

Амал и Джордж започват да си пишат редовно, но актьорът се съмнява, че нещо ще се случи. “Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели”, разказва още Клуни. В крайна сметка това се случва, а година по-късно двамата се женят във Венеция. Днес пък са горди родители на близнаците Ела и Александър.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи