Джерард Бътлър: Българите са много мили и учтиви

Актьорът обича да обикаля и опознава страната ни

Джерард Бътлър пристига в страната ни преди години за поредния си филм, но България остава завинаги в сърцето му. А сега повече от всякога тук се чувства като у дома.

“Изглежда прекарвам повече време тук, отколкото другаде и ми харесва. Вече ми се случва като минавам покрай хлебарницата да казвам “Стояне, здравей”. Не е напрягащо, много лесен град за живеене, има паркове, можеш да се разходиш, да покараш колело”, заявява холивудската звезда.

Джерард Бътлър си осинови кученце от България

Той признава, че е възхитен от държанието на хората тук. “Едно от нещата, които обичам в България, е че българите са много мили и учтиви. Тук е толкова приятно, дори мъже, които никога не бих си помислил, че ще го направят, ми пожелават късмет”, казва още актьорът. “Колко приятелски настроени са хората, няма цинизъм, има вълнение, понякога в повече, но винаги е искрено. Всеки би ти казал “Надявам се да ти харесва в България”, това не се случва навсякъде. Усещам вашата любов”, казва още Бътлър.

Джерард Бътлър обикаля софийските клубове

Той е обиколил не едно и две места. Изглежда звездата обича да опознава местата, където снима и не е като повечето си колеги, които предпочитат усамотението. “Аз съм запален велосипедист. Бил съм тук пет пъти и на третия път си взех колело. Всеки път откривам ново място – Военната академия е като Бевърли Хилс в София. Ходих и на Рила, във Варна, в Пловдив – Амфитеатърът е уникално място, обичам Стария град. Преди 20 г. бях и на Рилския манастир“, разказва Джерард в интервю пред bTV.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес прави и халата за баня стилен

Кой друг ще комбинира халат с високи токчета?

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Принц Хари придружи Кейт Мидълтън

Изглежда, че Хари и Кейт са в перфектни отношения въпреки проблемите между братята

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Порицаха Златка Димитрова заради гола снимка преди Великден

Златка получи критика от страна на телевизионната водеща Цвета Кирилова, а ето и как й отговори

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Карди Би пее гола... и изглежда учудващо добре

Звездата очевидно тренира коремните си мускули редовно