Звезди : Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Дженифър Лопес стана стриптийзьорка

Приятелят на Джей Ло споделя видеа в инстаграм как тя се върти на пилона. Подготовката й за стриптийзьорка в новия й филм тече все по-динамично. 

Джей Ло споделя видеа в инстаграм как се върти умело на пилона. Подготовката й за стриптийзьорка в новия й филм тече все по-динамично.

Дженифър Лопес е известна с това, че винаги полага допълнителни усилия преди всеки свой нов проект. Този път тя ще участва като главна героиня във филма “Hustlers”, където ще се въплъти в ролята на стриптийзьорка.

Продукцията е с режисьор Лорен Скафария и е базирана на реална история. Вдъхновение са били статии, публикувани в New York Magazine. Става дума за група от стирпийзьори, които са решили да се обединят срещу клиентите си от Уол Стрийт. Филмът има феминистка цел и говори за силата на жените и проблемите в обществото.

За да участва в него, Джей Ло се подлага на усилени тренировки в залата и у дома. Когато гостува на шоуто на Джими Кемъл тя сподели, че си е инсталирала пилон вкъщи, за да може да се упражнява по-лесно.

Тялото на Дженифър: Певицата показва стегнати форми за BodyLab

Наела е специален треньор, който да я подлага на “изтощителни” тренировки, които карат звездата да гледа на танцьорките с огромен респект. Дори споделя, че цялата е покрита в синини.

Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

"Много съм разочарована"

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Илиева прегръща сина си на новите си снимки

Рядко имаме възможност да видим малкия Александър, но ето че Мария ни зарадва с даже три нови снимки