Дженифър Лопес разкри каква ще бъде сватбата й

Иска да има и църковен брак

Лопес е в момента на празничното си турне, но това не й попречи да поддържа канала си в Youtube. В последното си видео тя коментира въпроса със сватбата.

От както Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха, всички се питаме кога ще е сватбата. Двойката избягваше да коментира до този момент, защото, както те казваха, не е било още на дневен ред за тях, но сега певицата сподели първите детайли около събитието.

Макар и да не издаде точната дата, тя загатна, че ще бъде следващата година и явно планирането вече е започнало. Двойката иска да отпразнува щастливия ден с голямо празненство, в което задължително да е включено и време за църковен брак. Това е нещо, което Джей Ло не е имала възможност да преживее на предишните си сватби и иска да направи сега.

А по отношение на бившите си съпрузи тя разказа, че не чувства сякаш е била омъжена три пъти. С Охани Ноа и Крис Джъд са били женени само няколко месеца, и то тогава тя е била много млада и не е осъзнавала колко сериозно нещо е бракът.

В нейните очи тя е била истински омъжена само за Марк, от когото са и децата й. Затова сега иска да постави ново начало в този аспект на живота си.

Можете да видите цялото видео, където тя споделя и малко повече за турнето си, по-долу:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Какво събра Джей Ло и Робърт Патинсън

Рамона и Батман се интервюират един друг

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Никол Кидман, Холзи, Пинк и звездите на наградите CMA

Вчера се проведоха наградите от Асоциацията за кънтри музиката

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Деми Ловато е отново обвързана

Деми отново откри любовта в лицето на модела Остин Уилсън

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет